Η γκάφα του Κουίκ για το EURO 2004

12:21 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η επίσκεψη του Ότο Ρεχάγκελ στην Ελλάδα, ως επίτιμου πρέσβη της Γερμανίας, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, μεταξύ των οποίων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Μάλιστα ο Τέρενς Κουίκ με μήνυμα του θέλησε να δώσει το δικό του μήνυμα στον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό ωστόσο υπέπεσε σε μια χοντρή γκάφα που αφορά στην πιο σπουδαία στιγμή του ελληνικού

ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του EURO 2004.
Συγκεκριμένα, ο Τέρενς Κουίκ, που έχει υπάρξει στο παρελθόν αθλητικός συντάκτης, στο μήνυμα του προς τον Ρεχάγκελ αναφέρει το εξής: "Γιατί αγαπητέ Ότο Ρεχάγκελ, γκρεμίζεις ό, τι έχτισες με τόσο κόπο; Μας έκανες περήφανους με την κούπα στο Πόρτο. Τώρα θέλεις να αμαυρώσεις το όνομά σου σηκώνοντας την κούπα της οικονομικής γερμανικής μερκελικής κατοχής στην Ελλάδα; Έχεις χρόνο για να πεις ΟΧΙ στην Άγκελα Μέρκελ. Μείνε στη καρδιά μας, όπως σε ξέραμε".
Λεπτομέρεια: Ο τελικός που έφερε την Κούπα στην Ελλάδα έγινε στη Λισαβώνα και όχι στο Οπόρτο! Να το ακούσουμε από κάποιον βουλευτή που δεν έχει σχέση με το χώρο, άντε να το περάσουμε στα ψιλά, αλλά από έναν πρώην αθλητικό συντάκτη όσο να 'ναι η συγκεκριμένη γκάφα για το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι... αντιαθλητικό φάουλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα