Απολογείται για τα στημένα ο Ντίτσος

11:36 27/3/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας soccerplus.gr αναφέρει πως ο ειδικός εφέτης ανακριτής Γιώργος Καλόφωνος, που έχει αναλάβει την υπόθεση των στημένων αγώνων, κάλεσε σε απολογία τον διαιτητή Γεράσιμο Ντίτσο για τις 3 Απριλίου.
Βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί, ο διαιτητής της Super League θα δώσει εξηγήσεις για τις κατηγορίες της δωροδοκίας και δωροληψίας, αλλοίωσης αποτελέσματος και παράνομου στοιχηματισμού, που αφορούν στον αγώνα Ηλιούπολη-Ιωνικός 0-2 τον Φεβρουάριο του 2011. Ο Ντίτσος

θεωρείται ύποπτος χειραγώγησης βάσει των όσων αναφέρονται στην δικογραφία.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη περίοδο ο Ντίτσος τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της Football League με τριετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για το ίδιο διάστημα ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 16.000 ευρώ.
Ο Ντίτσος, όπως και άλλοι διαιτητές, έκανε έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η οποία παρέπεμψε την υπόθεση στην ΚΕΔ, δηλαδή σε πρώην διαιτητές. Όπως ήταν φυσικό, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας απάλλαξε τον Ντίτσο που φέτος διευθύνει κανονικά παιχνίδια της Super League.

Keywords
Τυχαία Θέματα