Η γυναίκα που... έκαψε τον Οζίλ (ΦΩΤΟ)

10:22 9/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ισχυρίστηκε πρόσφατα πως ο Μεσούτ Οζίλ ήταν μανιακός με τις γυναίκες και του άρεσε το ξενύχτι και αυτός ήταν ο λόγος της μειωμένης απόδοσης που είχε στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τα λεγόμενα του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης έρχεται να επιβεβαιώσει η εφημερίδα Mundo Deportivo που αποκαλύπτει την ταυτότητα της γυναίκας που "έκαψε" τον Γερμανό μέσο.
Πρόκειται για το μοντέλο Αΐντα Γέσπιτσα από την Λατινική Αμερική η οποία στο παρελθόν είχε βγει Μις Βενεζουέλα.
Σύμφωνα

με το δημοσίευμα, ο Οζίλ κάθε δυο εβδομάδες δαπανούσε περίπου 18.000 ευρώ για ιδιωτικό αεροπλάνο προκειμένου να βρίσκεται σε Παρίσι και Μιλάνο για να συναντήσει την αγαπημένη του. Μάταια ο Ζοσέ Μουρίνιο προσπαθούσε να πείσει τον Γερμανό μέσο να βάλει την ομάδα πάνω από οτιδήποτε άλλο με την απόδοση του Οζίλ να είναι συνεχώς σε χαμηλά επίπεδα.
Κάπως έτσι η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση 47 εκατομμυρίων ευρώ της Άρσεναλ και να δώσει τον Οζίλ αν και το ειδύλλιο με την Γέσπιτσα έλαβε τέλος.
Ωστόσο, τα βρετανικά ταμπλόιντ δεν θα πλήξουν καθώς φήμες θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει δεσμό με την τραγουδίστρια Μάντι Καπρίστο.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε την... πέτρα του σκανδάλου, Αΐντα Γέσπιτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα