«Η καλύτερη χρονιά της διαιτησίας»

20:06 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ως «καλύτερη χρονιά της διαιτησίας» χαρακτήρισε την φετινή ο Ιάκωβος Καβακάς. Ο τεχνικός του Πλατανιάς εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τις αποφάσεις που παίρνουν οι διαιτητές στο πρωτάθλημα της Football League. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως καμία από τις ομάδες δεν έχει εκφράσει παράπονα γεγονός που δικαιολογεί την άποψή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο NovaΣΠΟΡ FM:

«Ο Πλατανιάς νομίζω πως είναι μία ομάδα που θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Όμως είμαστε και συνειδητοποιημένοι όσον αφορά

τον στόχο της ομάδας για φέτος που είναι και η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε ακόμη αρκετά ματς μπροστά μας και είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε.

Το φαινόμενο είναι πρωτόγνωρο για τα Χανιά. Όλοι εδώ στην πόλη είχαν πολλά χρόνια να δουν μία ομάδα τόσο ψηλά στην κατηγορία. Έρχονται και γεμίζουν το γήπεδο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι τελείως διαφορετικά όταν παίζεις μπάλα μπροστά σε αρκετό κόσμος. Εμείς αυτό που κοιτάζουμε είναι να τους κάνουμε χαρούμενους.

Επειδή έχω αγωνιστεί και ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, νομίζω πως φέτος που παίζουν διαιτητές νέα παιδιά, καμία ομάδα σχεδόν δεν έχει εκφράσει παράπονα για την διαιτησία. Εμείς ούτε ευνοημένοι είμαστε ούτε αδικημένοι και πιστεύω πως είναι η καλύτερη χρονιά για την διαιτησία μας.

Δεν θα έλεγα αλήθεια αν θα δήλωνα πως ο Πλατανιάς θα συνεχίσει να παίζει στους ίδιους ρυθμούς. Εγώ πρέπει να συνεχίσω να κάνω την δουλειά μου και να δίνω κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι δύσκολα και δεν έχουμε την επιλογή να κρίνουμε αν ένα ματς είναι εύκολο ή όχι. Καταλαβαίνω πως οι ποδοσφαιριστές έχουν την πίεση που μετά από 10 αγωνιστικές βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα