«Η κατάσταση έχει ξεφύγει»

15:16 12/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο ενιαίος Άρης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του όπου έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης εταιρίας, ήταν φανερά προβληματισμένος για την ήττα από τον Ίκαρο και τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό μπάσκετ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Διαμανίδης:

«Στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι και θα έρθουν και δυσκολότερες, αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και τον σύλλογο. Στους γονείς

που συμπαραστέκονται στα παιδιά, στα ίδια τα παιδιά που μπορούν και κάνουν πρωταθλητισμό σε αυτό το κλίμα και φέρνουν διακρίσεις στον σύλλογο, αλλά και όσους γενικά υπηρετούν τον σύλλογο. Είναι δύσκολο πράγμα ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός, ειδικά σε τόσο άσχημες συνθήκες.»

Για την κατάσταση στο Ελληνικό μπάσκετ: «Το άθλημα βάλλεται από παντού και υπάρχει το τρανό παράδειγμα της ματαίωσης για πρώτη φορά του ολ σταρ γκέιμ. Παραμένει ανοιχτό το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, πρέπει να υπάρξει εξέλιξη και είναι λυπηρό να υπάρχουν για το συγκεκριμένο άθλημα τόσο δύσκολες συνθήκες».

Για τον Τζέιμς και την ήττα του Άρη από τον Ίκαρο: «Δυστυχώς είχαμε την περίπτωση του Τζέιμς που έδινε πολλά στην ομάδα, αλλά αυτό ισχύει σε όλη την Ευρώπη, εάν ένας αθλητής δεν θέλει να κάτσει σε μια ομάδα, μπορεί να φύγει. Μπορεί να είχαμε τη δικαίωση και ηθική και υλική, αλλά επί της ουσίας η ομάδα αποδυναμώθηκε. Δεν δικαιολογείται όμως αυτή η ομάδα και αυτό το ρόστερ να χάνει από ομάδες όπως ο Ίκαρος. Υπάρχουν σε όλους ευθύνες και στη διοίκηση φυσικά.»

Για τα διοικητικά προβλήματα της ομάδας: «Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει. Το έχω ξαναπεί, ότι η ΚΑΕ Άρης είναι μια ανώνυμη εταιρία, έχει μεγαλομετόχους και την λύση θα πρέπει να την δώσουν οι μεγαλομέτοχοι. Υπάρχει η ευκαιρία μέσα από τη γενική συνέλευση της Λέσχης να τοποθετηθούν για να προχωρήσουν οι εξελίξεις. Πρέπει να δοθεί λύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα