Η καθηγήτρια και ο 12χρονος μαθητής της που κατέληξαν παντρεμένοι με παιδιά! (ΦΩΤΟ)

14:28 10/4/2015 - Πηγή: AEK365

Το 1997 ο Βίλι Φουαλάου ήταν ένας 12χρονος μαθητής και η Μαίρη Κέι Λετουρνό η 34χρονη δασκάλα του. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να συνάψουν σχέση και μάλιστα η Λετουρνό να μείνει έγκυος στο παιδί του Φουαλάου! Σήμερα, οι δυο τους μεγάλοι πια είναι ακόμα μαζί, παντρεμένοι με δύο παιδιά!

Η ιστορία είχε τότε προκαλέσει σοκ στην αμερικανική κοινωνία με την Φουαλάου να καταδικάζεται για αποπλάνηση ανηλίκου και να φυλακίζεται για έξι μήνες στα τέλη του 1997. Όταν αποφυλακίστηκε με αναστολή τον Ιανουάριο του επόμενου

έτους, το δικαστήριο της απαγόρευσε να έχει στο μέλλον οποιαδήποτε επαφή με τον Βίλι.

Όμως, μερικές μέρες μετά έπιασαν τους δύο μαζι σε ένα αυτοκίνητο κι η Λετουρνό επέστρεψε στη φυλακή για να εκτίσει ποινή επτά ετών κάθειρξης, για παραβίαση των όρων αναστολής. Έναν χρόνο αφότου αποφυλακίστηκε ξανά, το 2004, παντρεύτηκαν. Ο Βίλι ήταν πλέον 21 ετών.

Οι δυο τους σήμερα παραχώρησαν συνέντευξη στο ABC, στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς, μιλώντας για τη σχέση τους και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

«Δεν νομίζω ότι έχει κανείς 10 καλά χρόνια γάμου», αποκάλυψε ο Φουαλάου στη συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο, στην οποία το ζευγάρι συζητά επίσης πώς ανέθρεψαν τις δύο κόρες που απέκτησαν μαζί.

«Σ' έναν γάμο υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Όμως, το θέμα είναι πώς καταφέρνεις να ξεπεράσεις όλες τις δυσκολίες», πρόσθεσε.

Ο Βίλι είπε ότι δυσκολεύτηκε πολύ κυρίως επειδή απέκτησε παιδί όντας ακόμη σε εφηβική ηλικία. Η μία από τις κόρες του ζευγαριού γεννήθηκε ενώ η μητέρα της ήταν φυλακισμένη.

«Δεν νομίζω ότι είχα στήριξη, ότι είχα κάποιον να με βοηθήσει. Ούτε από την οικογένειά μου, ούτε από κανέναν γενικά. Οι φίλοι μου δεν μπορούσαν να βοηθήσουν γιατί δεν είχαν ιδέα του τι σημαίνει να είσαι γονιός. Άλλωστε, τότε ήμασταν όλοι 14-15 χρονών», κατέληξε.

Η ιστορία του Βίλι και της Μαιρη Κέι ενέπνευσε μια ταινία για την τηλεόραση, ενώ γι' αυτή έχουν γραφτεί πολλά βιβλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα