Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:52 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 7
Δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχθηκε αφού και στις δύο περιπτώσεις «εκτελέστηκε». Αντίθετα, αν δεν ήταν αυτός και οι επεμβάσεις του στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι θα είχε κριθεί οριστικά υπέρ του Ατρόμητου. Στο 9' έκλεισε καταπληκτικά τον Μήτρογλου, ενώ στο 13' καθάρισε ωραία την πολύ επικίνδυνη σέντρα του ίδιου παίκτη. Κορυφαία στιγμή του ήταν η απόκρουση στο τετ α τετ του Καραμάνου στο 34', ενώ του πιστώνεται ότι έσφιξε τα δόντια και τελείωσε το ματς, αγωνιζόμενος για

περίπου 20 λεπτά με ενοχλήσεις.

Γιάννης Κοντοές: 5
Από το ζενίθ, στο ναδίρ. Από την πολύ καλή απόδοση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πολύ κακό πρόσωπο που έδειξε χθες. Επιθετικά η συνεισφορά του ήταν μηδενική, ενώ και αμυντικά αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα, έστω και αν είχε την δικαιολογία ότι ο Λεονάρντο -στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε ο Κοντοές- είχε παραμελήσει τα αμυντικά του καθήκοντα.

Κώστας Μανωλάς: 4
Δεύτερο διαδοχικό τραγικό ματς για τον νεαρό αμυντικό. Στο 9' έχασε τον Μήτρογλου, στην φάση του πρώτου γκολ του Ατρόμητου έκανε μια τραγική προβολή που δεν βρήκε τη μπάλα, ενώ στο δεύτερο γκολ, προσπάθησε να σταματήσει τον Τομάς όντας με γυρισμένη την πλάτη! Αν σε αυτά προστεθούν και τα αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, καταλαβαίνει κανείς ότι για ακόμη μια φορά βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά.

Μαυρουδής Μπουγαϊδης: 4
Είχε αναλάβει την επιτήρηση του Μήτρογλου και ηττήθηκε κατά κράτος. Τον έχασε σε όλες τις στημένες φάσεις (ακόμη και σε αυτές που τελικά δεν έγινε επικίνδυνος για την ΑΕΚ), δεν κατάφερε να τον σταματήσει σε ροή αγώνα στο 10' και στο 45', ενώ στη φάση του γκολ του δίνεται δύο φορές η δυνατότητα να το αποτρέψει (η δεύτερη πάνω στη γραμμή) και ισάριθμες την ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων.

Νίκος Καράμπελας: 5
Έκανε το παιχνίδι της ζωής του απέναντι στον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στην... μετριότητα απέναντι στον Ατρόμητο. Επιθετικά το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό (είχε μόνο ένα κάκιστο σουτ στο 39'), ενώ αμυντικά αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα. Μάλιστα, είχε (αρνητική) συμμετοχή και στη φάση του πρώτου γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ, αφού δεν κατάφερε ούτε αυτούς να ανακόψει την... επέλαση του Μήτρογλου.

Ταξιάρχης Φούντας: 5
Ήταν εμφανές ότι δεν είχε καταφέρει να ξεπεράσει ακόμη το τεράστιο ψυχολογικό σοκ από την σοβαρότατη περιπέτεια που έζησε στο παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν αδιάφορος. Έτρεξε, πάλεψε, όμως επί της ουσίας δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα και σωστά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο.

Παντελής Καφές: 5
Πολλές λάθος μεταβιβάσεις, λίγα τρεξίματα αναλογικά με τις απαιτήσεις της θέσεις, σημαντικά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι και καμία ουσιαστική συνεισφορά στον τομέα της δημιουργίας. Με λίγα λόγια, ο Καφές που βλέπαμε στα παιχνίδια πριν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Γρηγόρης Μάκος: 5
Ίσως να τα... έδωσε όλα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δεν εξηγε

Keywords
Τυχαία Θέματα