Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

08:41 15/1/2012 - Πηγή: AEK365

Γιάννης Αραμπατζής: 6

Στην φάση του 0-1 ο Ελληνας πορτιέρο που γύρισε στην 11αδα μετά από δύο ματς δεν κάνει την σωστή απόκρουση και αντί να την στείλει στο άκρο την αποκρούει προς τον άξονα και έρχεται ο Μαρκόφσκι για το γκολ. Στο 3' ήταν σταθερός στο σουτ του Ντάνι, ενώ την μεγάλη απόκρουση έκανε στο 70' στο σουτ του Πόι όταν απέκρουσε με το ένα χέρι και κράτησε το 1-1 σε ένα κρίσιμο σημείο.

Γιάννης Κοντοές: 5

Ότι έκανε η Ξάνθη ήταν από την

πλευρά του. επέτρεψε πολλά σουτ, άφησε τους παίκτες και ειδικά τον Πόι να κάνουν παιχνίδι και δεν είχε την πρέπουσα συγκέντρωση. Στην επανάληψη είχε κάποια ανεβάσματα προς την πλευρά του, αλλά δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Στα τελευταία 20 λεπτά αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ μετά τον τραυματισμό του Καράμπελα.

Νίκος Καράμπελας: 6

Κατάφερε και περιόρισε στον μέγιστο βαθμό έναν από τους πιο αξιόλογους παίκτες της Ξάνθης. Τον Βλαχοδήμο. Μάλιστα, ανάγκασε τον Ουζουνίδη να τον κάνει αλλαγή από το 58'. Πριν τραυματιστεί ο Καράμπελας είχε αρκετά καλή παρουσία, ενώ στο 62' άγγιξε το γκολ αλλά ο Βιβιανι απέκρουσε το σουτ του εκτός περιοχής.

Κώστας Μανωλάς: 8

Είχε απέναντι του ένα δύσκολο αντίπαλο, αλλά σε όσες φάσεις τον είχε δεν τον άφησε να φανεί... Ο Μανωλάς κέρδισε κατά κράτος τον Μαρκόφσκι, που στην φάση του γκολ ξέφυγε από την επιτήρηση του Κάλα. Στο 10' ο Μανωλάς είχε μια καλή ευκαιρία με κεφαλιά, αλλά σε όλο το παιχνίδι με την ταχύτητα του έκοβε κάθε υπόνοια αντεπίθεσης της Ξάνθης και στις προσωπικές μονομαχίες ήταν ανίκητος.

Χουάν Κάλα: 6

Πολύ σταθερή απόδοση με μοναδικό λάθος ότι δεν έπαιξε σωστά το οφσάιντ και ο Μαρκόφσκι του ξέφυγε με αποτέλεσμα να κάνει το 0-1. Από εκεί και πέρα όμως, δεν έχασε καμία φάση, ήταν πολύ καλός στο παιχνίδι και συμμετείχε στην ανάπτυξη. Στο 22' είχε μια καλή κεφαλιά που έφυγε άουτ.

Νίκος Γεωργέας: 8

Ο μοναδικός στο κέντρο που έκοβε, ο μοναδικός που προσπαθούσε να βγάλει την ΑΕΚ μπροστά και ο μοναδικός χαφ που σε όλο το 90λεπτο ήταν σταθερός. Ο Μαρσελίνιο δεν φάνηκε μια και... υπέφερε από το ασφυκτικό πρέσινγκ του «Φούλη». Ο Καφές δεν του έδωσε αμυντικές βοήθειες με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες ευθύνες, στις οποίες και ανταπεξήλθε. Πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη μια φορά ως χαφ και ας μην είναι κλασικός χαφ...

Παντελής Καφές: 5

Προσέφερε κάποιες (ελάχιστες) καλές ενέργειες, αλλά μέχρι εκεί. Στο πρώτο 45λεπτο ήταν εμφανώς εκτός αγώνα και φάνηκε μόνο στην φάση του πέναλτι όταν και έβαλε σωστά το σώμα του και το πόδι του και ανάγκασε τον Κομεσίδη να τον γκρεμίσει. Δείγμα της εμπειρίας του. ανέβηκε λίγο στο δεύτερο 45λεπτο, αλλά δεν ήταν ικανή η εμφάνιση του να κάνει την διαφορά. Έδωσε «μάχες» με τον Ντάνι και «ταλαιπωρήθηκε» πολύ.

Χοσέ Κάρλος: 6

Ο Φλίσκας τον... κυνηγούσε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ο Ισπανός μέσος κατάφερε να ξεφύγει αρκετές φορές, είχε καλές εμπνεύσεις, αλλά τα... χάλαγε στην τελική επιλογή του. Στο 5' μετά από κομπίνα έστειλε από

Keywords
Τυχαία Θέματα