Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ

07:43 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 6
Για τις φάσεις των τριών γκολ δεν μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς ότι φέρει κάποια ευθύνη. Σε όλες τις περιπτώσεις... εκτελέστηκε, ενώ σε τρεις ακόμη περιπτώσεις βγήκε γρήγορα και πρόλαβε τον Περόνε, αποσοβώντας κάποιες δύσκολες καταστάσεις.
Χρήστος Αρκούδας 3
Ήταν απλά... τραγικός. Στο πρώτο γκολ έσπασε το οφσάιτ και δεν μπόρεσε να κόψει την τελική πάσα, στο δεύτερο δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ναβάρο, ενώ γενικά έκανε πολλά

λάθη (ακόμη και στις μεταβιβάσεις) και αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα αμυντικά.
Γιάγκο Φερνάντες 5
Η ευθύνη που μπορεί να του καταλογίσει κανείς είναι στο τρίτο γκολ, αλλά όλα φαίνονταν ήδη να έχουν κριθεί. Έκανε κάποιες σημαντικές επεμβάσεις, ενώ είχε συμμετοχή στο γκολ της ΑΕΚ και πολύ καλές τοποθετήσεις σε όλα τα στημένα (αμυντικά και επιθετικά).
Γιώργος Κουτρουμπής 5
Πέτυχε το γκολ που θα μπορούσε να έχει ανοίξει τον δρόμο προς τη νίκη, αν η ΑΕΚ διαχειριζόταν σωστά το ματς και σε γενικές γραμμές είχε καλή παρουσία, μέχρι -όπως και στην περίπτωση του Γιάγκο- το τρίτο γκολ, στο οποίο χάνει τον Περόνε.
Χρήστος Παπαδημητρίου 3
Δεν είναι η θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας και έδειξε -για δεύτερη φορά- ότι δεν μπορεί να βοηθήσει εκεί. Είχε τεράστια προβλήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (ειδικά απέναντι στον Ναβάρο) και είχε... συμμετοχή σε όλα τα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ (άμεση ή έμμεση).
Παύλος Μητρόπουλος 6
Για πρώτο παιχνίδι με την νέα του ομάδα και για παίκτη που δεδομένα του λείπει ο ρυθμός αγώνων, πήγε αρκετά καλά. Αγωνίστηκε ως καθαρόαιμος κόφτης και έκανε καλή δουλειά μπροστά από τα δύο στόπερ. Επίσης απέφυγε τα λάθη στις μεταβιβάσεις
Φώντας Φέτσης 4
Ήταν σε γενικές γραμμές θετικός αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως είχε το γνωστό πρόβλημα ότι δεν μπορεί ούτε να κουβαλήσει τη μπάλα, ούτε και να την μοιράσει σωστά. Στο δεύτερο μέρος η απόδοσή του έπεσε ακόμη και στο ανασταλτικό κομμάτι.
Αντώνης Ρίκκα 4
Έτρεξε πολύ, προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε ανασταλτικά, όμως -ειδικά στη θέση που χρησιμοποιήθηκε- αυτό δεν φτάνει. Και δεν περίμενε ξαφνικά κανείς (πλην του... Λίνεν) από αυτών να μοιράζει παιχνίδι και να περνάει κάθετες μπαλιές...
Ταξιάρχης Φούντας 3
Για ακόμη ένα παιχνίδι έκανε κάποια... γκεστ. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν «εξαφανισμένος» και στις περιπτώσεις που πήρε φάσεις πάνω του ήταν επιπόλαιος. Επίσης, κάποιος θα πρέπει να του πει πως όση εμπιστοσύνη και αν έχει στα πόδια του, πρέπει να είναι πιο ομαδικός.
Δημήτρης Γροντής 6
Ήταν η θετική έκπληξη. Εμφανίστηκε στην ενδεκάδα μετά από καιρό και είχε σε γενικές γραμμές μια αξιοπρεπή παρουσία, την οποία ενίσχυσε ιδιαίτερα με τις πολύ καλές εκτελέσεις που έκανε στα στημένα, από μια εκ των οποίων προήλθε και το γκολ.
Αντώνης Πετρόπουλος 6
Με το... καλησπέρα έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με χαρακτηριστικά που λείπουν από την ΑΕΚ. Έπαιξε με πλάτη, κέρδισε φάουλ, κράτησε μπάλα, την έσπασε σωστά στα άκρα σε κάποιες περιπτώσεις... Θα πρέπει όμως επιτέλους η ομάδα να μάθει να αξιοποιεί τον φορ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο 5
Μπήκε στο παιχνίδι κρύος και σε ένα χρονικό σημείο που η ΑΕΚ είχε ήδη πάρει την... κατηφόρα. Έτρεψε, προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να προσφέρει κάτι περισσότερο.
Ανδρέας Σταματής -
Πέρασε στο παιχνίδι σε ένα διάστημα που όλα έδειχναν... προδιαγεγραμμένα.
Ρότζερ Γκερέιρο -
Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Έβαλντ Λίνεν 4
Οι αρχικές του επιλογές σηκώνουν συζήτηση, ωστόσο φάνηκε να τον δικαιώνουν στο πρώτο μισάωρο. Ωστόσο, από εκεί και πέρα, η διαχείριση του αγώνα ήταν απλά τραγική. Σε ένα παιχνίδι που ακόμη και ο βαθμός θα ήταν σημαντικός για την ΑΕΚ, βρέθηκε να προηγείται και στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ από αντεπιθέσεις!!! Κάτι αδικαιολόγητο, για το οποίο είναι δεδομένο πως φέρει ευθύνη. Επίσης, ακόμη και αν δεν θέλει κανείς να σταθεί στο αρχικό σχήμα, τον... αναγκάζει -τουλάχιστον- η επιλογή του Παπαδημητρίου, ενός παίκτη που είναι δεδομένο ότι δεν έχει τα στοιχεία να ανταποκριθεί στο ρόλο του αριστερού μπακ.

Keywords
Τυχαία Θέματα