Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

08:51 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος 3

Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν απειλήθηκε. Είχε καλή αντίδραση στο πολύ δυνατό σουτ του Πόι στο 79', όμως στη φάση του γκολ φέρει ευθύνη, καθώς δεν καταφέρνει να μπλοκάρει τη μπάλα και δίνει την ευκαιρία στον Ναπολεόνι να τη στείλει από κοντά στα δίχτυα.

Βαλεντίνος Βλάχος 5

Στα αμυντικά του καθήκοντα τα πήγε σε γενικές γραμμές καλά, αν και αντιμετώπισε προβλήματα σε κάποιες στιγμές. Ωστόσο, στο επιθετικό κομμάτι

η συνεισφορά του δεν ήταν αυτή που έχει δείξει ότι μπορεί να δώσει στην ομάδα.

Γιώργος Κουτρουμπής 6

Έκανε σε γενικές γραμμές μια θετική εμφάνιση και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να απειλήσει την ΑΕΚ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Έβγαινε πρώτος στις φάσεις και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες.

Γιάννης Κοντοές 6

Και αυτός από την πλευρά του έκανε μια ακόμη θετική εμφάνιση στο κέντρο της άμυνας. Κέρδισε πολλές μονομαχίες και βοηθούσε στο να ξεκινήσει το παιχνίδι από πίσω. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα προσπάθησε να απειλήσει παραμένοντας κοντά στο αντίπαλο τέρμα αλλά δε τα κατάφερε.

Παναγιώτης Λαγός 4

Είχε μια ευκαιρία στο 17'. Από εκεί και πέρα έκανε ακόμη μια προβληματική εμφάνιση. Είναι ένας από τους λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, όμως είναι σταθερά από τους παίκτες που κάνουν τα περισσότερα λάθη σε κάθε παιχνίδι.

Μιγκέλ Άνχελ Κόρδέρο 6

Δεν είχε την εικόνα των προηγούμενων αγώνων, στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να βγάζει και κούραση, όμως ακόμη και έτσι ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ στη μεσαία γραμμή και αυτός που συμμετείχε περισσότερο στην ανάπτυξη.

Φώντας Φέτσης 4

Αντιμετώπισε αμυντικά προβλήματα, όμως το σημαντικότερο ήταν ότι δεν βοήθησε στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας. Έψαχνε τις περισσότερες φορές την πάσα προς τα πίσω και αυτό έκανε προβληματικό τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Ταξιάρχης Φούντας 5

Είχε δύο σουτ που δεν βρήκαν στόχο και αρκετά τρεξίματα τόσο με τη μπάλα, όσο και πιέζοντας για να την πάρει. Ωστόσο, από εκεί και πέρα δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά στο επιθετικό κομμάτι και για ακόμη μια φορά πάτησε ελάχιστα την αντίπαλη περιοχή.

Θωμάς Τσίτας 5

Η επανεμφάνιση του δεν συνδυάστηκε με θετική εμφάνιση. Αγωνίστηκε σε μια θέση που δεν τη γνωρίζει, αυτή του αριστερού εξτρέμ και δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Δεν είχε την επιθυμητή συμμετοχή στο παιχνίδι, δεν πατούσε όσο θα έπρεπε την αντίπαλη περιοχή ώστε να βοηθήσει την ομάδα να γίνει απειλητική.

Ρότζερ Γκερέιρο 6

Ξεκίνησ

Keywords
Τυχαία Θέματα