«Η Λάτσιο μπορεί το Πρωτάθλημα!»

11:52 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο πρώην πρόεδρος της Λάτσιο, Σέρτζιο Κρανιότι, τόνισε ότι η ομάδα της Ρώμης μπορεί να κατακτήσει το Scudetto αν πιστέψει στον εαυτό της.


Ο Κρανιότι, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το Πρωτάθλημα των λατσιάλι την χρονιά 1999-00, πριν την πώληση στον Λοτίτο και τα οικονομικά προβλήματα που ακολούθησαν, τόνισε ότι η Γιουβέντους δεν είναι ανίκητη και υποστήριξε ότι η Λάτσιο έχει τα φόντα για τον τίτλο.

«Νομίζω ότι η Λάτσιο μπορεί να κατακτήσει τον μεγάλο στόχο φέτος. Όντως δείχνουν ότι υπάρχουν ανυπέρβλητες ομάδες,

η Γιουβέντους είναι καλή, αλλά όχι ανίκητη. Η φετινή Λάτσιο μπορεί να πάρει σπουδαία αποτελέσματα αν πιστέψει στον εαυτό της. Εξαρτάται από την σταθερότητά της, την δίψα και την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Έχουν τους παίκτες και τη δύναμη σε βάθος», είπε ο Κρανιότι και πρόσθεσε, όσον αφορά το ματς με τη Μίλαν:

«Αυτά είναι ιδιαίτερα παιχνίδια και αυτό το νιώθουν όλοι ,από τον πρόεδρο και τους διευθυντές μέχρι τους οπαδούς. Σε αυτές τις μονομαχίες βλέπεις βλέπεις τον αληθινό χαρακτήρα και τον το μαχητικό πνεύμα της ομάδας. Είναι βασικές προκλήσεις για το πρωτάθλημα και για το τελικό αποτέλεσμα που μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα. Φυσικά, το αποτέλεσμα σε τέτοια ματς μπορεί να σε οδηγήσει από τα αστέρια στον πάτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα