Η Μάντσεστερ Γ. αρνήθηκε να κρατήσει 1 λεπτού σιγή για τη Θάτσερ

22:35 8/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρνήθηκε να κρατήσει ενός λεπτού σιγή στο ντέρμπι με τη Σίτι για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ για τη μνήμη της Μάργκαρετ Θάτσερ που απεβίωσε σήμερα, 8 Απριλίου.

Η Πρέμιερ Λιγκ έθεσε στη διακριτική ευχέρεια των γηπεδούχων για το αν θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στο "Ολντ Τράφορντ" για τον θάνατο της Θάτσερ, με τη Γιουνάιτεντ ν΄ αποφασίζει να μην προχωρήσει σε τέτοιο τρόπο τιμής της μνήμης της πρώην πρωθυπουργού. Η πόλη της Μάντσεστερ και η ευρύτερη περιοχή

ήταν πάντοτε ενάντια στην φιλελεύθερη πολιτική της Μάργκαρετ Θάτσερ και η ομάδα επέλεξε να μην κρατήσει ενός λεπτού σιγή κατά πάσα πιθανότητα υπό το φόβο αποδοκιμασιών από το κοινό.

Η Θάτσερ θεωρείται από τους ανθρώπους που εξυγίαναν το αγγλικό ποδόσφαιρο, όταν στα τέλη της δεκαετίας του 1980 θέσπισε την κάρτα φιλάθλου, αποκλείοντας όλες τις αγγλικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πέντε χρόνια, ενώ έλαβε και μία σειρά άλλων μέτρων που αποτελούν τα θεμέλια για να υπάρχει το αγγλικό ποδόσφαιρο στη σημερινή του μορφή!

Keywords
Τυχαία Θέματα