Η Μέρκελ προσεύχεται για την Εθνική Γερμανίας

19:14 27/7/2013 - Πηγή: AEK365

Αύριο στην Σουηδία διεξάγεται ο τελικός του EURO Γυναικών με την Γερμανία να αντιμετωπίζει την Νορβηγία και να διεκδικεί το τρόπαιο για έβδομη συνεχόμενη φορά και την Άνγκελα Μέρκελ να προσεύχεται για τις διεθνείς αθλήτριες της χώρας.
Σε τηλεγράφημα της η Γερμανίδα Καγκελάριος αναφέρει τα εξής: "Όπως όλοι και οι παίκτριες, χαίρομαι για αυτό το τεράστιο επίτευγμα. Το όγδοο ευρωπαϊκό στέμμα είναι κοντά. Είμαι σίγουρη πως θα βάλετε όλη την καρδιά και την

ψυχή σας για να ετοιμαστείτε για τον τελικό και σας εύχομαι καλή επιτυχία για το παιχνίδι όπως και γερά νεύρα. Προσεύχομαι για εσάς".
Η Γερμανία απέκλεισε την Ιταλία στα προκριματικά πριν κερδίσει την διοργανώτρια Σουηδία στο καλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης μέχρι στιγμής. Πλέον μπροστά της θα βρει τη Νορβηγία, τη μοναδική ομάδα που την έχει κερδίσει σε Euro τα τελευταία 17 χρόνια και μια από τις μόλις τρεις χώρες που έχουν στεφθεί πρωταθλήτριες της Ηπείρου. Να σημειωθεί πως η Νορβηγία νίκησε την Γερμανία στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Στη συνέχεια οι Νορβηγίδες επικράτησαν των Ισπανίδων στα προημιτελικά και της Δανίας στα πέναλτι στα ημιτελικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα