Η μήνυση του Κιντή και ο Βιντιάδης

09:18 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Με τίτλο "άρχισε ο έλεγχος" η εφημερίδα γράφει για την επίσκεψη ανθρώπων του Δημήτρη Βιντιάδη στην ΦΑΕΕ Αθηνών, με ότι αυτό συνεπάγεται: "Ο Ηλίας Βιντιάδης (ξάδερφος του Δημήτρη που θα έχει ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ) μαζί με το υψηλόβαθμο στέλεχος από το οικονομικό τμήμα των επιχειρήσεων της οικογένειας Βιντιάδη, πήγαν μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο, χθες το πρωί στην ΦΑΕΕ, συναντήθηκαν με τον προϊστάμενο της Εφορίας, Σταύρο Καββαδία

και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για τις οφειλές της ΑΕΚ προς το Δημόσιο. Επόμενο βήμα μετά τη μελέτη και την ταυτοποίηση των στοιχείων που πήραν χθες με αυτά που έχουν πάρει από την ΠΑΕ, ο έλεγχος των βιβλίων. Δεν θα τραβήξει πάνω από 4-5 μέρες η διαδικασίας. Πολύ σημαντικός ο ρόλος του Κιθ Χάρις που συνεχίζει κάτω από άκρα μυστικότητα τις επαφές του με υποψηφίους "συμπαίκτες" και φέρεται αυτές οι επαφές να έχουν ήδη καλά αποτελέσματα.

SPORTDAY

Mε το ερώτημα "που πήγαν τα λεφτά;" η εφημερίδα γράφει για την κίνηση του Γιώργου Κιντή να μηνύσει τους Αδαμίδη, Παππά, Νοτιά, Θανόπουλο και άλλους. Επιπλέον για την κίνηση χθες του Βιντιάδη να πάνε άνθρωποί του στην Εφορία, χαρακτηρίζεται ως "βήμα μπροστά".

LIVE SPORT

Το ίδιο θέτει και η LS: "Πού πήγαν τα 5 εκατ.;", γράφει και σημειώνει: "Τσουνάμι στην ΑΕΚ με μήνυση Κιντή κατά Αδαμίδη, Παππά, Νοτιά και άλλων 7 για απιστία. Προτείνει τον Ντέμη για μάρτυρα ο Κιντής. Στο επίκεντρο η απίστευτη ιστορία της "Εmpire". Ο Αδαμίδης παραμένει πρόεδρός της και διαχειρίζεται τα έσοδά της!".

GOAL

To θέμα της μήνυσης του Γιώργου Κιντή δεσπόζει και στο Goal, το οποίο γράφει: "Χάθηκαν" 5 εκατ. ευρώ της ΑΕΚ"! Μήνυση βόμβα του Κιντή, με μάρτυρα τον Νικολαϊδη, κατά των Αδαμίδη, Θανόπουλου, Νοτιά, Παππά, Κοσμάτου, Καπετανάκη, Καψή, Πουλάκου και Δημαράκη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος! Στον τελευταίο ισολογισμό της ΠΑΕ συμψηφίστηκαν μυστηριωδώς 4.994.106,81 ευρώ ως χρέος της ομάδας προς την Εmpire και τούμπαλιν!".

Keywords
Τυχαία Θέματα