Έπιασε τετράδα η Σεβίλλη

00:32 23/10/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΕΒΙΛΛΗ- ΜΑΓΙΟΡΚΑ: 3-2
Γήπεδο: Σάντσεθ Πιθχουάν
Στις νίκες επέστρεψε η Σεβίλλη που επικράτησε με 3-2 της Μαγιόρκα και έπιασε τετράδα.
Η Σεβίλλη απείλησε στο 6ο λεπτό με το διαγώνιο σουτ του Νάβας από δεξιά, το οποίο έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 14' ο Αουάτ είπε όχι σε σουτ του Νεγρέδο μέσα από την περιοχή. Η Σεβίλλη πίεζε, αλλά η Μαγιόρκα

έκανε τη ζημιά στην κόντρα στο 26'. Ο Μπιγάς βγήκε απέναντι στον Πάλοπ, τον πέρασε και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Ωστόσο η Σεβίλλη απάντησε άμεσα κι έφερε στα ίσια το ματς στο 29'. Μετά από γύρισμα από αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Νεγρέδο στο πέναλτι κι εκείνος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. ο χορός των γκολ όμως συνεχίστηκε στο επόμενο λεπτό. από βολέ του Αουάτ, ο Ζιοβάνι έδωσε για τον Χέμεντ, που έφυγε μόνος με τν Πάλοπ και πλάσαρε σωστά για να κάνει το 2-1. Η Σεβίλλη πίεσε στη συνέχεα, αλλά το σουτ του Νάβας στο 43' πέρασε λίγο άουτ και στο 45' ο Αουάτ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Νεγρέδο.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και ισοφάρισαν στο 56ο λεπτό. Ο Σισίνιο έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Νεγρέδο με κεφαλιά νίκησε για 2η φορά τον Αουάτ. Στο 68ο λεπτό το σουτ του Αριθμέντι κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Αουάτ πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση σε πλασέ του Νάβας. Τελικά η Σεβίλλη γύρισε το ματς στο 75ο λεπτό. Μετά από κόρνερ η άμυνα της Μαγιόρκα έδιωξε και ο Σισίσνιο με σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή έγραψε το 3-2. Στο 80' το σουτ του Νάβας έφυγε μόλις άουτ,
ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Σπάχιτς, Ναβάρο, Φάζιο, Σισίνιο, Μαδούρο (78' Κοντόγκμπια), Ράκιτιτς. Καμπάνια (56' Περότι), Νάβας, Ντελ Μοράλ (80' Ερβάς), Νεγρέδο.
ΜΑΓΙΟΡΚΑ: Αουάτ, Ζερομέλ, Ναβάρο, Κονσεϊσάο, Μπιγάς, Φοντάς, Πίνα (77' Άλφαρο), Βίκτορ, Περέιρα, Ζιοβάνι (59' Αριθμέντι), Χέμεντ.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα