Η ώρα των μετόχων και ο νέος πρόεδρος

09:41 2/2/2012 - Πηγή: AEK365

Το κρίσιμο 48ωρο, που αρχίζει σήμερα, με τη συνάντηση των μετόχων και ολοκληρώνεται με τις αυριανές ανακοινώσεις του "Θεμέλιο 21", απασχολούν τις αθλητικές εφημερίδες. Στα πρωτοσέλιδα των οποίων, υπάρχουν ακόμα τα σενάρια για το νέο πρόεδρο της ΠΑΕ, η πρόκριση της ομάδας χάντμπολ στον τελικό του Κυπέλλου, η ευρωπαϊκή προσπάθεια των κοριτσιών του βόλεϊ και η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου στην Πόλη και τα τελευταί αγωνιστικά νέα.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΑΕΚ θέλει πρόεδρο με... καρύδια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της εφημερίδας, που σκιαγραφεί το ηγετικό προφίλ που θα πρέπει να έχει ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ενώ αναφέρεται και στη συνάντηση των μετόχων του 2004, παρουσία ορκωτού λογιστή και στην προσπάθεια να δώσει το παρών ο Γκίκας Γκούμας και ως εκπρόσωπος του Χατζηϊωάννου.
"Αύριο οι ανακοινώσεις του Θεμέλιο 21", η αποκάλυψη ότι ο Χρήστος Κωστής αναλαμβάνει μόνο με διοίκηση πρωτοδικείου και "ο Μπέλεκ στην 11άδα", τα νέα της ποδοσφαιρικής ομάδας. "Μάγκες σηκώστε το" για το χάντμπολ, "στη Γλυφάδα δεν γλιτώνουν", για το βόλεϊ γυναικών και "χυδαιότητες Τοροσίδη", για το επίμαχο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

ΏΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Θα μπουν τα λεφτά, ο Πέτρος Παππάς ψυχή της προσπάθειας για να δοθεί λύση στην ΑΕΚ", είναι η κύρια αναφορά στην πρώτη σελίδα, για τη σημερινή συνάντηση των μετόχων της ομάδας του 2004. "Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή η τροπολογία για τη Νέα Φιλαδέλφεια", "ΑΕΚΑΡΑ Κύπελλο", για το χάντμπολ.
"Λέω ναι, θέλω στήριξη", το ρεπορτάζ της εφημερίδας για τον Ανδρέα Δημητρέλο, που σε δηλώσεις του στην εφημερίδα τονίζει ότι: "Δεν αφήνω την ΑΕΚ να πάει στο Πρωτοδικείο, αλλά δεν πρόκειται να ντροπιάσω το όνομα του πατέρα μου".
"Λύγισε ο Γεωργαντζόγλου στη βραδιά των Defenders", "ΑΕΚτζήδικη ORIGINAL μαγεία στην Πόλη", "αηδίασε όλη η Ελλάδα με τον Τοροσίδη".

SPORTDAY
"Να βοηθήσω", ο Χρήστος Κωστής μιλάει στην εφημερίδα για τις προϋποθέσεις, προκειμένου να ν' αναλάβει την προεδρία. Ο ρόλος του Νοτιά στην κάλυψη των χρεών από τους μετόχους του 2004, στο ρεπορτάζ της εφημερίδας.

GOAL NEWS
"Ρυθμιστής ο Νοτιάς, σήμερα η συνάντηση των μετόχων της ΑΕΚ, με το βάρος να πέφτει σ΄έναν", αναφέρει η εφημερίδα, τονίζοντας ότι αποτελεί ερωτηματικό η στάση του Χιώτη επιχειρηματία...
"Σε επαφές με τη Morgan Stanley για τη ρύθμιση του ομολογιακού δανείου, ο Δημητρέλος φαβορί για την προεδρία, με 82 υπογραφές η τροπολογία για το γήπεδο", στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα