Η πρωταθλήτρια Φλουμινένσε υποβιβάστηκε! (VIDEO)

08:20 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Η Φλουμινένσε έγινε η πρώτη εν ενεργεία πρωταθλήτρια στο Brasileiro που υποβιβάζεται καθώς ναι μεν κέρδισε 2-1 την Μπαΐα αλλά με μια νίκη λιγότερη από την ισόβαθμη της Κρισιούμα έπεσε κατηγορία.
Η Φλουμινένσε βρέθηκε να χάνει με γκολ του Ουίλιαμ Μπάρμπιο στο 43' αλλά πήρε την νίκη στο δεύτερο ημίχρονο με τέρματα των Βάγκνερ (56') και Σαμουέλ (87'). Όμως, παρά την νίκη, υποβιβάστηκε για δεύτερη φορά μετά το 1997.
Μαζί

με την Φλουμινένσε υποβιβάστηκε και η Βάσκο Ντα Γκάμα η οποία έχασε με 5-1 από την Ατλέτικο Παραναένσε σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια. Τρία γκολ πέτυχε ο Έντερσον που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 21 γκολ.
Σε αντίθεση με Φλουμινένσε και Βάσκο Ντα Γκάμα, στην Μποταφόγκο έχουν γιορτή μιας και η ομάδα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Κόπα Λιμπερταδόρες κερδίζοντας 3-0 την Κρισιούμα με γκολ των Λοδέιρο (9'), Ελίας (68') και Ζέεντορφ (88').
Στα βίντεο που ακολουθούν δείτε τα γκολ από τις αναμετρήσεις, τα δάκρυα του Φρεντ για τον υποβιβασμό της Φλουμινένσε αλλά και τα δάκρυα χαράς του Ζέεντορφ για την έξοδο της Μποταφόγκο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα