Η Ρεάλ ενισχύει τον... ΟΣΦΠ

08:55 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης Β' διαθέτει παίκτες στο ρόστερ της που ενδιαφέρουν τον Μίτσελ και, σύμφωνα με την εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ", ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πάρει το "OK" για την απόκτηση ποδοσφαιριστών από την ισπανική ομάδα.
Δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ είναι ο 23χρονος Ρώσος χαφ, Ντένις Τσερίσεφ. Ο ποδοσφαιριστής έχει πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Ζοσέ Μουρίνιο στην πρώτη

ομάδα ενώ την εφετινή σεζόν έχει παίξει σε 27 αγώνες με την Ρεάλ Μαδρίτης Β' έχοντας 9 γκολ και 7 ασίστ στην Segunda Division.
Ο Άλεξ Φερνάντεθ Ιγκλέσιας είναι ακόμα μια περίπτωση παίκτη από την Ρεάλ Μαδρίτης Β' που εξετάζει ο Μίτσελ για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 20χρονος χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φέτος σε 24 παιχνίδια έχει 2 γκολ και 1 ασίστ.
Στον Ολυμπιακό εξετάζουν ακόμα τις περιπτώσεις των Μπόρχα Γκαρθία, Χεσέ Ροντρίγκεθ Ρουίθ και Αλβάρο Μοράτα, ωστόσο αυτές οι περιπτώσεις είναι δύσκολες καθώς οι τρεις ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν προαγωγή για την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα