Η σωτηρία, η εξαφάνιση, η διάλυση και τα ''κίτρινα χώματα''

09:32 9/4/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Σώστε την ΑΕΚ και εξαφανιστείτε", γράφει στον πρώτο της τίτλο η εφημερίδα εξηγώντας: "Βρείτε τον τρόπο να πάρει η ΑΕΚ τους βαθμούς που χρειάζεται και στις 22 Απριλίου 2012, ημέρα Δευτέρα, διοίκηση, προπονητές και όσοι από τους παίκτες δεν κατάλαβαν ποτέ που παίζουν φέτος, να μην σκεφτούν καν να πάνε στα Σπάτα". Επιπλέον η εφημερίδα γράφει: "Ούτε καν να διανοείστε "σχέδια επιβίωσης" για σεζόν ίδια με

τη φετινή. Φύγετε κι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι τις έχουν, δηλαδή ΒΑΣΙΚΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ 2004. Τέλος με τις επικλήσεις για υπομονή και προστασία της ομάδας, δεν βγαίνει πουθενά αυτή η ιστορία, μόνο στην καταστροφή της ΑΕΚ οδηγεί". Σχετικά με τον Λίνεν η ΩΡΑ τονίζει: "Παλαβομάρες στην πλάτη της ΑΕΚ από τον Λίνεν. Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζουν και οι χθεσινές επιλογές του Γερμανού. Πλακώθηκε χθες με τους παίκτες, πριν, στην ανάπαυλα και μετά το τέλος του ματς!".

SPORTDAY

"Τον τελειώνει!", γράφει για τον Λίνεν η εφημερίδα και προσθέτει: "Με Κοροβέση και Γεωργίου ο ΠΑΣ, που... γκαζώνει για Ευρώπη, νίκησε από το πρώτο ημίχρονο την ανύπαρκτη Ένωση και διώχνει τον Λίνεν. Κιτρινόμαυρο χάος στο ξενοδοχείο, στα αποδυτήρια και στο γήπεδο, με τον Γερμανό να ρίχνει όλη την ευθύνη στους παίκτες!".

LIVE SPORT

"Άγιαξ - Κίτρινα Χώματα 2-0", γράφει με... νόημα η εφημερίδα, προσθέτοντας: "Το καμάρι της Ηπείρου διέσυρε και... σεβάστηκε μία ομάδα που αυτοαποκαλείται ΑΕΚ. Εγκλήματα από Λίνεν που είναι υπ' ατμόν. Ήθελε να τον αλλάξει από χθες η διοίκηση και σκεφτόταν Μπατίστα, Κωστένογλου".

GOAL

Για "εικόνα διάλυσης της ΑΕΚ", κάνει λόγο το GOAL τονίζοντας για όσα έγιναν και γίνονται στην Ένωση: "Τραγική η ΑΕΚ στα Γιάννενα (γλίτωσε... μόνο με 2-0 από τον ΠΑΣ), παραλίγο ξύλο στο ημίχρονο προπονητή - ποδοσφαιριστών, σοβαρά υπονοούμενα του Λίνεν για τους παίκτες του και σκέψεις στη διοίκηση για... φάγωμα του Γερμανού έξι μέρες πριν τον τελικό με τον Πανθρακικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα