Η σοβαρή προοπτική για την ΑΕΚ

10:40 26/11/2011 - Πηγή: AEK365

Οι πληροφορίες για την ταυτότητα των επενδυτών, με τους οποίους συναντήθηκε προ ημερών ο Σταύρος Αδαμίδης, παραμένουν συγκεχυμένες. Σε συνδυασμό, όμως, με την επανεμφάνιση του Νίκου Νότια (μέσω των δηλώσεών του στην Κιτρινόμαυρη Ώρα), η εκτίμηση, όπως προκύπτει και από τα σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, είναι ότι πραγματικά υπάρχει κάτι σοβαρό και πιθανότατα, πριν τη Γενική Συνέλευση, της προσεχούς Παρασκευής, να υπάρχουν και σημαντικές εξελίξεις.

Η 'Ωρα των Σπορ αναφέρει στο ρεπορτάζ της, ότι η άμεσα ενδιαφερόμενη εταιρεία

είναι μία και διαθέτει τεράστια κεφάλαια, μέρος των οποίων θέλει να επενδύσει και σε άλλους τομείς, πέραν του αθλητισμού, στην Ελλάδα. Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, δεν υπάρχουν ουσιαστικά στοιχεία για την ταυτότητα και την προέλευση των υποψήφιων επενδυτών, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και δεύτερο ταξίδι-αστραπή του Αδαμίδη, στις αρχές της εβδομάδας, ώστε να δρομολογηθούν χειροπιαστές εξελίξεις, έως της Γενική Συνέλευση.

Από την άλλη, το ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal News, επιμένει στο σενάριο του Κατάρ, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Φαντάζει εύλογο υπό αυτό το πρίσμα πως ο Αδαμίδης έχει επιδοθεί τις τελευταίες ώρες σε μια ύστατη προσπάθεια να πιέσει καταστάσεις ώστε να υπάρξουν εξελίξεις, με βασικό στόχο να φτάσει στη συνέλευση της Παρασκευής έχοντας πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους.

Οι δύο εταιρείες από το Κατάρ που έχουν δείξει προς τους «κιτρινόμαυρους» πως έχουν θετική διάθεση για επένδυση στην ΑΕΚ παραμένουν «ζεστές» στην υπόθεση. Και φαντάζει εύλογο από τη στιγμή που τα πράγματα εξελίσσονται ομαλά να περάσουν στο επόμενο βήμα. Το μόνο που διέρρεε χθες από κύκλους της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης είναι πως έχουν την πεποίθηση ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν στα χέρια τους κάτι χειροπιαστό. Κάποια έγγραφα που θα επιβεβαιώνουν και θα αποδεικνύουν την ύπαρξη επίσημου ενδιαφέροντος και θα δημιουργούν προσδοκία για το μέλλον.

Και με αυτό το δεδομένο να μπουν στη γενική συνέλευση της ερχόμενης Παρασκευής και να δείξουν πως υπάρχει ορατή λύση, για την οποία η ΑΕΚ αξίζει να προσδοκά και να περιμένει πως θα τη βγάλει από το αδιέξοδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα