Η βρετανική αστυνομία πήγε να συλλάβει τρομοκράτες και βρήκε τη Τζολί!

22:21 27/8/2013 - Πηγή: AEK365

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην αστυνομία της Βρετανίας, όπου αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν τρομοκράτες και τελικά βρέθηκαν μπροστά στον Τομ Κρουζ, την Αντζελίνα Τζολί, τον Ντάνιελ Κρέγκ και τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ! Ή μάλλον όχι ακριβώς αυτούς αλλά τους σωσίες τους!

Ένας πολίτης ειδοποίησε έντρομος την αστυνομία ότι μια ομάδα τεσσάρων πάνοπλων ανθρώπων βρισκόταν μέσα σε ένα πλοίο στον Τάμεση. Οι αρχές φοβούμενες ένα νέο αιματηρό περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο ποτάμι και

άρχισαν να καταδιώκουν το πλοίο.

Τελικά, όταν τον πλησίασαν είδαν μπροστά τους τέσσερις ηθοποιούς που έμοιαζαν με τους διάσημους σταρ του Χόλιγουντ και έπαιρναν μέρος σε ένα διαφημιστικό για τα νέα γρήγορα ταχύπλοα γνωστής εταιρείας.

Έπειτα από τις απαραίτητες συστάσεις στους συντελεστές του διαφημιστικού οι αστυνομικοί αποχώρησαν χωρίς να γίνουν συλλήψεις.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές τόνισε «Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να πηγαίνεις να πάρεις καφέ και να βλέπεις έναν άνδρα α κρατάει ένα αυτόματο AR-15».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές Αυγούστου οι βρετανικές αρχές όρμησαν σε ένα κινηματογραφικό πλατώ, καθώς υπήρξε καταγγελία για πραγματικούς πυροβολισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα