«Ιδανική λύση να πάρει η ΑΕΚ τον Κατσουράνη»

18:53 10/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η τιμωρία της ΑΕΚ για την μη αδειοδότηση της το καλοκαίρι είχε αποτέλεσμα να μείνει εκτός Ευρώπης και να έχει μόλις τρεις κανονικές μεταγραφές και απεριόριστες κάτω των 24 ετών. Τον χειμώνα η ΑΕΚ έχει δικαίωμα για μία μεταγραφή άνω των 24 ετών και αυτή αποκλειστικά για Έλληνα ποδοσφαιριστή.
Ο Γρηγόρης Μάκος είδε και τα έξι επίσημα παιχνίδια της ΑΕΚ

στο πρωτάθλημα. «Διάβασε» τις αδυναμίες της ΑΕΚ που την έφεραν στο σημείο να είναι τελευταία στην βαθμολογία με μόλις δύο βαθμούς. Και μιλώντας στο aek365 αναλύει το ρόστερ της Ένωσης και τονίζει ότι η μία μεταγραφή που έχει δικαίωμα να κάνει τον χειμώνα η ομάδα, θα ήταν ιδανικό να την κάνει για χάρη του Κώστα Κατσουράνη.

«Είδα την ομάδα σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος. Ήταν πολύ άτυχη εκτός όλων των άλλων. Δεν αξίζει να είναι στην τελευταία θέση. Έχει πολλά νέα πρόσωπα, αρκετά νέα παιδιά με ταλέντο, αλλά λείπει η εμπειρία, ο ηγέτης μέσα στο γήπεδο. Εγώ είχα να ακουμπήσω πρόπερσι στα δύσκολα στον Δέλλα, τον Λύμπε, τον Καφέ, τον Γεωργέα. Πήραμε την πρώτη χρονιά το Κύπελλο και πέρυσι κάναμε αξιοπρεπέστατη πορεία δεδομένης της κατάστασης. Εγώ είχα αυτούς δίπλα μου στα δύσκολα. Και στην ΑΕΚ τρία χρόνια, ειδικά τον τελευταίο χρόνο είχαμε πολλές δύσκολες στιγμές και αυτοί οι τέσσερις ήταν μπροστά για εμάς. Αυτά τα παιδιά τώρα δεν έχουν τίποτε… Δεν έχουν ένα ηγέτη εντός και εκτός γηπέδου. Να τους βοηθήσει, να τους στηρίξει, να τους μιλήσει. Και νομίζω ότι έγινε λάθος το καλοκαίρι που δεν έμεινε ο Καφές και ο Γεωργέας. Ωστόσο, τώρα η ΑΕΚ πρέπει να βρει πως θα γίνει καλύτερη και πως θα λύσει το πρόβλημα της».

Τον ρωτήσαμε αν η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη είναι ιδανική για την ΑΕΚ αυτόν τον χειμώνα. Και δεν δίστασε ο Μάκος να απαντήσει αμέσως «ναι»… «Ο Κατσουράνης είναι ηγέτης. Έχει μεγάλη εμπειρία, ξέρει να καθοδηγεί και νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλό για την ΑΕΚ. Μπορεί να δώσει πολλά στην ΑΕΚ εντός και εκτός γηπέδου. Βεβαίως άλλοι αποφασίζουν και πρέπει να δούμε τι θα γίνει τελικά. Πάντως, είναι ελεύθερος πλέον και στην ΑΕΚ θα ταιριάζει απόλυτα, διότι έχει πρόβλημα αγωνιστικά στο κέντρο. Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία, διότι ξέρει και καλά την ΑΕΚ, καθώς έπαιξε αρκετά χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα