Ίδια ιστορία στο «Καραϊσκάκη»

19:18 20/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 18η αγωνιστική

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 2-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καραϊσκάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος

Με τεράστιες απουσίες κατέβηκε ο ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη αλλά παρ' όλα αυτά στάθηκε εξαιρετικά όμως ένα λάθος του τερματοφύλακα του τον πρόδωσε και τελικά γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον ΟΣΦΠ που είχε στον πάγκο του τον Αντώνη Νικοπολίδη. Η διαιτησία

έκανε σε ένα ακόμα ματς των "ερυθρολεύκων" το θαύμα της καθώς δεν έδωσε καταφανέστατο πέναλτι στο 82'. Το ματς πραγματοποιήθηκε κανονικά παρότι λίγο πριν την έναρξη του υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα στο γήπεδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 11' απείλησαν όταν ο Πίνο βγήκε απέναντι από τον Ταμπάση και πλάσαρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Τζιμπούρ σούταρε από πλάγια θέση με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ να διώχνει εντυπωσιακά. Η πίεση συνεχίστηκε και ο Ταμπάσης είπε "όχι" και στους σουτ του Μασάντο στο 15'. Εννέα λεπτά μετά η ομάδα των Ιωαννίνων άγγιξε το γκολ όταν ο Κοροβέσης βρέθηκε τετ α τετ με τον Μέγιερι αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει με πλασέ. Επόμενη αξιόλογη φάση στο ματς ένα σουτ του Τζιμπούρ στο 32' που έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο να τελείωνε χωρίς γκολ όμως στις καθυστερήσεις του ο Ταμπάσης έχασε τον έλεγχο της μπάλας και τη σέρβιρε στον Τζιμπούρ ο οποίος από κοντά έκανε το 1-0.

Ο ΠΑΣ μπήκε καλά στην επανάληψη. Είχε ένα σουτ με τον Βίλα στο 51' και μια ωραία προσπάθεια τους Γεωργίου επτά λεπτά μετά που σούταρε μόλις άουτ. Στο 61' ο Βίλα είχε ένα ακόμα καλό σουτ. Ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν την ισοφάριση ο Αμπτνούν στο 68' με ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-0 και σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού. Στο 82' ο Μέγερι έχασε την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον Γιάκο με τον διαιτητή να μην δίνει το καταφανέστατο πέναλτι. Στις καθυστερήσεις μετά το πλασέ του Ιμπαγκάσα ο Ντάσιος έκοψε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

ΟΣΦΠ (Αντώνης Νικοπολίδης): Μέγερι, Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (65'Ιμπαγκάσα), Μανιάτης, Μασάντο, Πίνο (72'Μήτρογλου), Αμπντούν (76'Φετφατζίδης), Τζεμπούρ.

ΠΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης, Λίλα, Οικονόμου (55'Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Βίλα (81'Γιάκος), Γεωργίου (72'Νηκλιτσιώτης), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα