«Ικανοποιημένοι από την κατάληξη»

22:18 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Τι κι αν ο Άρης αποκλείστηκε από τα ημιτελικά της Basket League ΟΠΑΠ ο Δημήτρης Βεργίνης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη φετινή σεζόν.
Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τη φετινή αγωνιστική περίοδο: «Ήταν δύσκολη χρονιά και είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Αξίζαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και εν τέλει πάμε με το κεφάλι

ψηλά. Η αλλαγή προπονητή βοήθησε και όσο περνούσε ο καιρός κάναμε το κάτι παραπάνω στην προσπάθειά μας να διακριθεί η ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την κατάληξη και νομίζω ότι χάσαμε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στην τετράδα των πλέι οφ».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν φέτος: «Δύσκολα είναι γενικότερα τα πράγματα. Από τη φετινή χρονιά άλλαξαν τα δεδομένα και ήρθαν άνθρωποι που βοήθησαν σημαντικά στη βελτίωση της κατάστασης, στοιχείο που μας βοήθησε πολύ. Τα προβλήματα έμεναν έξω από το παρκέ και δίναμε τον καλύτερο εαυτό μας όλοι, κάτι που φάνηκε και μέσα στο παρκέ».

Για τις τελευταίες, πολύ καλές, εμφανίσεις απέναντι στον Πανιώνιο: «Στην αρχή ήταν εντελώς διαφορετικά και είχαμε νέο προπονητή. Σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι πολύ δύσκολο να δέσουμε, αλλά όσο περνούσε ο καιρός ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Στα τρία παιχνίδια με τον Πανιώνιο βγάλαμε πολύ καλή εικόνα και γενικότερο είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή μας».

Για τη βαριά φανέλα που έχει ο Άρης: «Νομίζω ότι υπάρχουν προβλήματα, αλλά η φανέλα είναι πολύ βαριά. Ο Άρης είναι τεράστιο σωματείο και πάνω από όλα χρειάζεται καλή διαχείριση. Αγωνιστικά, υπάρχει ένας βασικός κορμός και δεν θα ήταν καλό να φύγουν παίκτες, ώστε η ομάδα να μείνει ανταγωνιστική. Είναι νωρίς ακόμα, ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το πόσο τους επηρέασε η εκδήλωση της ΚΑΕ προς τιμήν του Νίκου Γκάλη: «Η εκδήλωση για τον Γκάλη ήταν κάτι πραγματικά μοναδικό. Φοβερή εμπειρία για όλους μας. Εμείς συζητούσαμε μεταξύ μας πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης και βοήθησε ακόμα και εμάς να καταλάβουμε τι έχουν προσφέρει ο Άρης και ο Νίκος Γκάλης στο ελληνικό μπάσκετ. Μακάρι να προσφέρει στην ομάδα από όπου μπορεί».

Για το εάν θα παραμείνει στον Άρη: «Εγώ θα δω τι θα κάνω, είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και θέλω να μείνω. Βλέπω ότι γίνεται μια προσπάθεια σημαντική και αν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια θα είναι μία από τις βασικές επιλογές μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα