Τζιωρτζιόπουλος: Είναι μεγάλη ευκαιρία για κάποιον να παίξει στην ΑΕΚ

21:17 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα sday.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ. Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση των Τσιρίλο και Γεωργέα, τους οποίους είχε και συμπαίκτες, δήλωσε πως είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορέσουν να δώσουν και στους νεαρότερους να καταλάβουν τι εστί ΑΕΚ. Παράλληλα, υπογράμμισε πως

είναι μεγάλη ευκαιρία για τον οποιοδήποτε να αγωνιστεί με τους Κιτρινόμαυρους και όπως είπε, σε περίπτωση που του γινόταν πρόταση, θα ερχόταν με... κλειστά μάτια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πιθανότητα επιστροφής των Τσιρίλο, Γεωργέα στην ΑΕΚ, δήλωσε:

«Ο Μπρούνο είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδέσει το όνομά του με την ΑΕΚ και υπάρχει αμοιβαία σχέση αγάπης με την ομάδα. Βέβαια, όχι μόνο ο Τσιρίλο, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ''Ένωση'' θα τολμούσαν να βοηθήσουν σε αυτό το νέο εγχείρημα. Μαζί με τον Νίκο Γεωργέα στον τομέα της εμπειρίας, θα βάζουν στα νέα παιδιά να καταλάβουν τι ακριβώς αντιπροσωπεύει η φανέλα της ΑΕΚ, θα βοηθήσουν στα μέγιστα να υπάρχει και μία σωστή ροή στα αποδυτήρια».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει και αυτός στην «Ένωση», υποστήριξε: «Δεν το συζητάμε καν. Είναι μεγάλη ευκαιρία, σε βάθος χρόνου, το να παίξεις στην ΑΕΚ».

Για τη θέση που πιστεύει ότι «πονάει» περισσότερο η ΑΕΚ, είπε: «Δεν νομίζω ότι ''πονάει''" κάπου. Έχουν κινηθεί διαδικασίες να μπει στον σωστό δρόμο, πλέον η ομάδα έχει έμπειρα άτομα σε καίρια πόστα και αυτό θα βοηθήσει».

Για το αν πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα ορθοποδήσει γρήγορα, τόνισε: «Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται...»

Keywords
Τυχαία Θέματα