«Ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις μας»

16:42 20/3/2012 - Πηγή: AEK365

Επιστροφή στη βάση για την ελληνική αποστολή της κολύμβησης ,μετά το πέρας του μίτινγκ στο Άμστερνταμ. Οι αθλητές μας είχαν καλή παρουσία και πλέον βρίσκονται στην πατρίδα μας για να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο συνοδός προπονητής της αποστολής, Δημήτρης Αθυμαρίτης, αναφέρθηκε στην παρουσία της στην ολλανδική πρωτεύουσα:

«Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι. Ο Παναγιώτης Σαμιλίδης πήγε πάρα πολύ καλά και πλησίασε το όριο για τους Ολυμπιακούς, ενώ ο Ανδρέας Βαζαίος δεν

βρέθηκε σε πολύ καλή κατάσταση. Θεωρώ πως το νεαρό της ηλικίας, το άγχος και ότι ήταν αδιάθετος τον εμπόδισαν να αποδώσει καλύτερα. Πάντως, πιστεύω πως στο επόμενο 2μηνο θα καταφέρουν να πιάσουν τα όρια στα επόμενα μίτινγκ, όπως έχει κάνει ο Στέφανος Δημητριάδης».

Επίσης ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν οι κολυμβητές στη χώρα μας: «Δεν το συζητάμε, οι υποδομές μας είναι υποδομές προηγούμενου αιώνα. Ειδικά σε σχέση με αυτά που βλέπουμε στο εξωτερικό δεν υπάρχει σύγκριση. Για παράδειγμα, στο Άμστερνταμ που βρεθήκαμε οι εγκαταστάσεις είναι απίστευτες. Εμείς είμαστε ακόμα πολύ πίσω».

Παρ' όλα αυτά φάνηκε ευχαριστημένος από το επίπεδο των αθλητών μας: «Όλα τα παιδιά κάνουν σημαντική προσπάθεια και βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Προσπαθούν μόνοι τους χωρίς μεγάλη υποστήριξη ούτε από την πολιτεία, η οποία δεν παρέχει χώρους αλλά ούτε και από τους συλλόγους τους οι οποίοι πλέον δύσκολα τα βγάζουν πέρα».

Για τις πιθανότητες διάκρισης στις προσεχείς διοργανώσεις τόνισε: «Στους Ολυμπιακούς είναι αρκετά δύσκολο να έρθει κάποιο μετάλλιο. Πάντως, μερικοί αθλητές έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν στους τελικούς, το οποίο θα είναι σημαντική επιτυχία. Στο Ευρωπαϊκό σίγουρα θα έχουμε κάποιους τελικούς και περισσότερες πιθανότητες διάκρισης».

Keywords
Τυχαία Θέματα