Ικανοποιημένος ο Κάραγκερ

17:56 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 35χρονος θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της χρονιάς και πλέον ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, κάνει τα σχέδιά του για την επόμενη μέσα, ψάχνοντας τον «εκλεκτό» που θα καλύψει το κενό του Κάραγκερ.
Ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης θεωρεί πως η άμυνα των «κόκκινων» γίνεται όλο και πιο συμπαγής και εξέφρασε την άποψη ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και χωρίς αυτόν στο κέντρο της αμυντικής της γραμμής.
«Εάν θυμηθείτε πως ξεκίνησε η χρονιά, θα δείτε πως ήταν αρκετά δύσκολες οι καταστάσεις. Από την αρχή, ξεκινήσαμε να παίζουμε με νεαρούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα

δεν ήταν εύκολο», τόνισε αρχικά ο Κάραγκερ και συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, οι παίκτες είχαν πάρει την απαραίτητη εμπειρία και με τη βοήθεια του προπονητή μας καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο».
Στη συνέχεια, ο έμπειρος αμυντικός στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία που έχει η Λίβερπουλ: «Πρέπει να σκοράρουμε και ταυτόχρονα να μην δεχόμαστε γκολ. Βρισκόμαστε πίσω από τη Σίτι στη λίστα με τις καλύτερες άμυνες. Εμείς κρατάμε το ‘'μηδέν'' και δεν σκοράρουμε. Άμε βελτιώσουμε αυτό τον τομέα, θα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Δεν ανησυχώ για το μέλλον της Λίβερπουλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα