Νέες δηλώσεις Κοτσώνη

17:38 7/5/2013 - Πηγή: AEK365

Νέα... εμφάνιση έκανε ο Κωσνταντίνος Κοτσώνης. Το μέλος του ΔΣ μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και επανέλαβε για πολλοστή φορά τις απόψεις που έχει εκφράσει και μέσω σειράς επιστολών του.
Αρχικά, για την ΓΣ της ΠΑΕ στις 14 Μαϊου, που τυπικά έχει ως μόνο θέμα την ανάδειξη νέας διοίκησης, τόνισε: «Δεν ξέρω καθόλου τι σκέφτεται ο κ. Νοτιάς, ενώ η Ερασιτεχνική είναι ακέφαλη. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να μην υπάρξει νέα

διοίκηση. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι σα να αφήνεις το καράβι να πέσει ακυβέρνητο στα βράχια».
Στη συνέχεια μίλησε για «σχέδιο εξόντωσης» της ΑΕΚ: «Κάποιοι ήθελαν να φουντάρουν την ΑΕΚ ένα χρόνο πριν αλλά η εμπλοκή του Θωμά Μαύρου τους άλλαξε τα σχέδια. Ήθελαν να την φουντάρουν σκόπιμα για να ξεκινήσει από την αρχή. Κάποιοι ενώ δεν διοικούσαν την ΑΕΚ όπως έπρεπε, τώρα ξαφνικά βλέπουν συμφέροντα στην εταιρεία και αποφασίζουν να την φουντάρουν. Πλην του κ. Χατζηιωάννου που αποχώρησε πριν καιρό γιατί έβλεπε που πήγαινε το πράγμα και ήθελε να διαχωρίσει την θέση του, όλοι οι άλλοι είναι μέρος του προβλήματος».
Για το ενωτικό ψηφοδέλτιο που θα στηρίξει ο Μελισσανίδης στις εκλογές της Ερασιτεχνικής, με επικεφαλής τον Κωσταντίνο Κοτσάτο, τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να σταθεί απέναντι στον Μελισσανίδη γιατί προσφέρει την ελπίδα απέναντι στον ΑΕΚτζή», ενώ για το εάν η πτώχευση θα είναι μια καθαρή λύση για την ΠΑΕ είπε: «Το θέμα είναι να μην χάσει κανένας από όσους συναλλάχθηκαν με την ΠΑΕ ΑΕΚ, εργαζόμενος, ΙΚΑ, δημόσιο, τα χρήματα του. Από εκεί και πέρα το να πάνε φυλακή 2-3 άτομα που υπέγραφαν στο τέλος, δεν μας λύνει το θέμα».
Για το γεγονός ότι κάποιοι καταλογίζουν στον Μελισσανίδη ότι θα ασχοληθεί με την ποδοσφαιρική ΑΕΚ μόνο σε περίπτωση πτώχευσής, είπε: «Από άποψης διοίκησης επιχειρήσεων είναι μια καθαρή λύση και καλά κάνει και το πρεσβεύει ο κ. Μελισσανίδης, ο κ. Παππάς όμως γιατί το πρεσβεύει αυτό; Δεν βλέπω κανέναν λόγο να έχει δίπλα του ο Μελισσανίδης τον Παππά γιατί ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, εκτός αν έχει εξασφαλίσει και κάποιες άλλες εγγυήσεις».
Για το γεγονός ότι ο Νίκος Νοτιάς είναι ουσιαστικά... εξαφανισμένος, είπε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ΑΕΚτζής έχει γίνει χειροκροτητής. Δεν πρόκειται να απαιτήσει κανείς από το Νοτιά να πάρει θέση, δεν περιμένω να συμβεί κάτι τέτοιο και θα είναι έκπληξη αν το κάνει».
Σε ερώτηση για το εάν θεωρεί ότι τελικά η Ένωση οδηγείται σε μια λύση Γ' Εθνικής υπό τον Μελισσανίδη ο κ. Κοτσώνης απάντησε: «Πιθανότερο είναι αυτό, ωστόσο με ενδιαφέρει να βγουν και να μιλήσουν ξεκάθαρα αυτοί που επιδιώκουν αυτά τα πράγματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα