Η ΑΕΚάρα έκανε περίπατο στις Σέρρες

17:28 30/11/2013 - Πηγή: AEK365

Νέα νίκη για την ομάδα του Ζιάγκου που πέρασε θριαμβευτικά κι από τις Σέρρες. Η ΑΕΚάρα νίκησε (78-51) ακόμη ευκολότερα κι από όσο δείχνει η τελική διαφορά των 27 πόντων την ομάδα των Ικάρων Σερρών και έμεινε μόνη πρώτη και αήττητη στην Α2 επιβεβαιώνοντας πως είναι το ακλόνητο φαβορί για το πρωτάθλημα και την μεγάλη επιστροφή στην Α1.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε το παιχνίδι, δείχνοντας πολύ

όρεξη και με επιθετικό πλουραλισμό κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα της από νωρίς. Έτσι, συνέχισε να σκοράρει με ευκολία και παίζοντας εξίσου καλή άμυνα έφτασε να προηγείται στο πρώτο δεκάλεπτο με 16 πόντους (27-11).
Την ίδια καλή εμφάνιση διατήρησε η Ένωση και στη συνέχεια του αγώνα. Εκεί, οι παίκτες του Βαγγέλη Ζιάγκου ήταν εύστοχοι στα τρίποντα, ενώ έδειξαν καλά στοιχεία σε όλα τα κομμάτια και χωρίς να χαλαρώσουν λεπτό μπήκαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 50-22!
Σαρωτική ήταν η Βασίλισσα και στην έναρξη της επανάληψης, από την στιγμή που οι παίκτες δεν άφησαν κανένα περιθώριο και με συνοπτικές διαδικασίες έβρισκαν τον δρόμο προς το καλάθι (38-74). Οι ρυθμοί αυτοί, συνεχίστηκαν και η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου έφτασε σε μια άνετη επικράτηση επί των Ίκαρων στις Σέρρες με 78-51.

Τα δεκάλεπτα: 11-27, 22-50, 38-72,51-78.

ΙΚΑΡΟΙ (Νίκος Οικονόμου): Σταμπουλής, Δήμας, Γεωργιανός, Λυμπερόπουλος, Κουτίνας, Συμεωνίδης, Σιώπης, Τράκας, Ναούμης, Κίντερ.

ΑΕΚ (Βαγγέλης Ζιάγκος): Νίκολιτς, Φαλέκας, Παναγιωταράς, Παπαδιονυσίου, Πολυτάρχου, Τσιότρας, Καράμπουλας, Δρόσος, Γκιζόγιαννης, Παπαντωνάκος, Τσιάκος και Δέσπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα