Ινδία: Βίαζε επί 3 μέρες 5χρονο κοριτσάκι!

22:23 19/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μια ακόμα απίστευτη υπόθεση βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας στην Ινδία με θύμα αυτή τη φορά ένα μόλις 5χρονο κοριτσάκι!

Όπως έγινε γνωστό το κοριτσάκι βιάστηκε από έναν γείτονα της οικογένειάς του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί.

Η είδηση αυτή ξέσπασε νέα θύελλα αντιδράσεων στην Ινδία με εκατοντάδες ανθρώπους, συγγενείς του παιδιού και ακτιβιστές να συγκεκντρώνονται έξω από το δημοτικό νοσοκομείο του ανατολικού Δελχί όπου νοσηλεύεται η 5χρονη.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για την προστασία των γυναικών στη χώρα και την επιβολή του νόμου, μετέδωσε η τοπική τηλεόραση.

Ο Μπ. Ν. Μπανσάλ, γιατρός στο νοσοκομείο Σουάμι Νταγιανάντ, είπε στους δημοσιογράφους ότι η μικρή έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και ότι οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες για αυτήν.

Το κορίτσι σύμφωνα με τους γονείς του, που είναι εργάτες και ζουν σε μια παραγκούπολη στα περίχωρα της πρωτεύουσας, είχε εξαφανιστεί από τις 15 Απριλίου και κατήγγειλαν το γεγονός την Πέμπτη.

Το κορίτσι βρέθηκε λίγο μετά σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και γεμάτη με μώλωπες στο σπίτι ενός γείτονα.

Ο ύποπτος, ο οποίος διέφυγε, φέρεται ότι κρατούσε την 5χρονη επί τρεις ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων την βίαζε και την βασάνιζε.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας Μανμοάν Σινγκ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του δήλωσε ιδιαίτερα ταραγμένος από το νέο αυτό επεισόδιο βίας σε βάρος παιδιών και γυναικών.

Θυμίζουμε ότι στην Ινδία έχει ξεσπάσει ένα κύμα διαμαρτυρίας κατά της κακοποίησης των γυναικών από τον Δεκέμβριο, όταν μια 23χρονη φοιτήτρια βιάστηκε ομαδικά σε ένα λεωφορείο επί ώρες και ξεψύχησε λίγες μέρες μετά.

Keywords
Τυχαία Θέματα