Ήρθαν στα χέρια οι συνδικαλιστές Μετρό-ΗΣΑΠ

11:26 6/12/2011 - Πηγή: AEK365

Έντονα επεισόδια σημειώθηκαν στη διάρκεια σύσκεψης των εκπροσώπων των μέσων σταθερής τροχιάς με τους συνδικαλιστές του Μετρό να έρχονται στα χέρια με αυτούς του ΗΣΑΠ. Ως αποτέλεσμα τραυματίστηκε ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό και ένας συνάδελφός του.

Όπως κατήγγειλε στο Έθνος της Τρίτης ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό

Αντώνης Σταματόπουλος, ο ίδιος και ένας συνάδελφός του δέχθηκαν επίθεση από συναδέλφους τους από τον ΗΣΑΠ έξω από το σταθμό του Πειραιά. Κατά τον ίδιο, μεταξύ των ανθρώπων που του επιτέθηκαν ήταν και ο πρόεδρος των ηλεκτροδηγών Κ.Δήμας.

Ο κ. Δήμας όμως μιλώντας στην ίδια εφημερίδα έδωσε διαφορετική εικόνα για το περιστατικό: «Όλα άρχισαν όταν ο Σταματόπουλος επιτέθηκε αρχικώς φραστικά στον πρόεδρο των ηλεκτροδηγών του μετρό και στη συνέχεια τον έσπρωξε. Επενέβην για να τους χωρίσω και όταν πήγε να με χτυπήσει, τον απώθησα χωρίς να τον χτυπήσω. Εκείνος φώναζε ότι τον χτύπησα και με απειλούσε».

Αιτία του επεισοδίου, σύμφωνα με τον κ. Σταματόπουλο, ήταν η καταγγελία για άνιση μεταχείριση μεταξύ των εργαζομένων μετρό-ΗΣΑΠ στο νέο μισθολόγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα