Και τυπικά στο Μουντιάλ η Γερμανία (VIDEO)

21:55 11/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ- ΙΡΛΑΝΔΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Μινγκερσντόφερ Στάντιουμ

Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας πρόκρισης ολοκληρώθηκε απόψε στη Γερμανία, με τα «πάντσερ» να νικούν την Ιρλανδία με 3-0 και να παίρνουν απ' ευθείας πρόκριση για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η Γερμανία μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό. Ο Λαμ έκλεψε από τον Στόουκς,

έδωσε κάθετα στον Κεντίρα κι εκείνος με σουτ έκανε το 1-0. Στο 35ο λεπτό ο Φορντ είπε όχι σε κεφαλιά του Σίρλε, ενώ στο 37' ο κίπερ των ιρλανδών απέκρουσε και το σουτ του Μίλερ. Στο 45+2 η Ιρλανδία άγγιξε την ισοφάριση, καθώς η κεφαλιά του Γουέλαν σταμάτησε στο δοκάρι του Νόιερ και στην επαναφορά ο Στόουκς αστόχησε.

Τα «πάντσερ» καθάρισαν το ματς στο 58ο λεπτό, καθώς ο Σίρλε πήρε την μπάλα στην περιοχή, γύρισε όμορφα κι έκανε το 2-0 με όμορφο πλασέ. Η Γερμανία είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και τα κατάφερε στο 90+2 με τον Μεσούτ Οζίλ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γιάνσεν, Λαμ, Μερτεζάκε, Μπόατνεγκ, Κεντίρα (82' Κρούζε), Σβαίνστάιγκερ, Οζίλ, Μίλερ (88' Σαμ), Κρόος, Σίρλε (86' Γκέτσε).

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Φορντ, Κλαρκ, Κόουλμαν, Κέλι, Ντελανέι, Γουίλσον, Γουέλαν, ΜακΚάρθι, Γκίμπσον, Στόουκς, Ντόιλ.

ΣΟΥΗΔΙΑ- ΑΥΣΤΡΙΑ: 2-1
Γήπεδο: Στάδιο Φιλίας

Κλείδωσε την είσοδό της στα μπαράζ η Σουηδία, που επικράτησε με 2-1 της Συρία παρότι βρέθηκε να χάνει.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Άλμερ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κατσάνικλιτς, ενώ στ 29' ο Χάρνικ με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0 για την Αυστρία. Στο 35' μάλιστα η Αυστρία είχε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, καθώς ο Ίζακσον είπε όχι σε σουτ του Αλάμπα

Η Σουηδία πίεσε στην επανάληψη κι έφερε στα ίσα το ματ στο 56ο λεπτό με όμορφη κεφαλιά ψαράκι του Όλσον. Τη νίκη στη Σουηδία έδωσε ποιος άλλος από τον Ίμπρα με γκολ στο 86ο λεπτό. Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Αρναούτοβιτς της Αυστρίας.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίζακσον, Λούστιγκ (66' Ντουρμάζ), Νίλσον, Όλσον, Άντονσον, Ελμ (73' Κάλστρομ), Λάρσον, Σβένσον (81' Βέρνμπλουμ), Κατσάνικλιτς, Ελμάντερ, Ιμπραΐμοβιτς.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Άλμερ, Ντράγκοβιτς, Πόγκατετζ, Φουχς, Πρεντλ, Γκάρικς, Αλάμπα, Γιουνούζοβιτς (64' Λάιτγκεμπ), Αρναούτοβιτς, Χάρνικ (74' Βάιμαν), Γιανκο (80' Ίβανσιτς).

ΝΗΣΙΑ ΦΑΡΟΕ- ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: 1-1
Γήπεδο: Τόρσβολουρ

Τον πρώτο τους βαθμό μετά από δύο χρόνια τσίμπησαν τα Νησιά Φαρόε, που έμειναν στο 1-1 με το Καζακστάν.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο μέρος και μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ στο 41ο λεπτό με γκολ του Χάνσον μετά από ασίστ του Νες.

Το Καζακστάν πίεσε στην επανάληψη και στο 54ο λεπτό, μετά από κακή εκτίμηση του Νίλσεν, ο Φινοντσένκο εξ επαφής, έφερε στα ίσα το ματς. Στο 90+2' ο Χάνσον έχασε μοναδική ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στα Φαρόε.

ΦΑΡΟΕ: Νίλσεν, Β.Ντάβιντσεν, Γιο.Ντάβιντσεν, Μπάλντβιντσον, Μπενζάμισεν, Γιουστίνουσεν, Νες, Χάνσον, Ούντσεν (77' Όλσεν), Χολστ, Έντμουντσον (77' Κλέτσκαρντ).

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ: Σιντέλνικοφ, Μουλντάροφ (80' Λογκβινένκο), Κισλίτσιν, Ένγκελ, Σόμκο, Γκούρμαν, Μπογκντάνοφ, Κορόμπκιν, Ζουμασκαλίγεφ (71' Μπαϊζάνοφ), Φινοντσένκο (90+2' Σκέτιν), Κιζινιτσένκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα