«Ιστορική πρόκριση»

00:35 21/2/2013 - Πηγή: AEK365

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη πρόκριση επί του ΓΣ Λαμίας αλλά και στην αντίπαλη ομάδα για τη προσπάθεια που κατέβαλε να γυρίσει το ματς, έδωσε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση γιατί είναι ιστορική για τον σύλλογο αλλά και στη Λαμία για την προσπάθεια που έκανα να γυρίσει το ματς και το έφτασε μέχρι το τέλος. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση από την ομάδα μου παρόλο που χτύπησα το καμπανάκι μετά το 0-2,

αλλά δυστυχώς χάσαμε την συγκέντρωση μας και κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Απλά η πληρότητα και το βάθος του πάγκου μας έδωσε το κάτι παραπάνω και καταφέραμε να πάρουμε ένα μεγάλο παιχνίδι», τόνισε ο έλληνας τεχνικός.

Ο προπονητής του ΓΣ Λαμίας, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, τόνισε:«Έγινε ένα πολύ σκληρό, όμορφο κι ανταγωνιστικό παιχνίδι που κρίθηκε σε μια λεπτομέρεια. Δεν μπήκαμε καλά στα δύο πρώτα σετ, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να μπούμε στο παιχνίδι, δουλέψαμε καλύτερα, ωστόσο χάσαμε την πρόκριση στο τέλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα