«Ιστορικό... βουτιών ο Σουάρες»

15:52 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

Για την 9η αγωνιστική της Premier League η Έβερτον υποδέχεται την Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ και ο Ντέιβιντ Μόγιες υποστήριξε πως ο Λουίς Σουάρες έχει ιστορικό... βουτιών θυμίζοντας το περσινό παιχνίδι όταν η Έβερτον είχε υποχρεωθεί να παίξει με δέκα παίκτες από το 23ο λεπτό λόγω αποβολής του Ρόντγουελ για μαρκάρισμα στον Ουρουγουανό επιθετικό.

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της Έβερτον τόνισε: "Οι άνθρωποι μιλούν για τις αποβολές σε αυτά τα ντέρμπι, χωρίς

να μιλούν για τις αποφάσεις. Την προηγούμενη χρονιά η αποβολή προέκυψε από βουτιά και ήταν μια πραγματικά κακή απόφαση από τον διαιτητή. Κατέστρεψε το παιχνίδι".
Σε ερώτηση αν φοβάται πως θα συμβεί κάτι ανάλογο φέτος, ο Μόγιες απάντησε: "Φοβάμαι, επειδή πιστεύω πως ο Σουάρες έχει ιστορικό. Αλλά δεν είμαι διαιτητής. Αυτό που κάνουν οι παίκτες που βουτούν είναι να απωθούν τους φιλάθλους από το ποδόσφαιρο. Το κάνουν πολύ καλά και είναι δύσκολη δουλειά για τους διαιτητές".
Για την κριτική που έχει ασκηθεί στον Λουίς Σουάρες για την ευκολία που έχει να πέφτει έπειτα από μαρκάρισμα ο Μόγιες δήλωσε: "Δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί έξω που το κάνουν. Αλλά ελπίζω πως αν αποκτήσω κάποιον που βουτάει να είμαι αρκετά τολμηρός και να του πω ‘μπορείς σε παρακαλώ να σταθείς στα πόδια σου και να μην πέφτεις τόσο εύκολα;' Στον κόσμο απλά δεν αρέσει οι παίκτες να πέφτουν τόσο εύκολα".

Keywords
Τυχαία Θέματα