Ιταλίδα βουλευτής του Μπερλουσκόνι πρωταγωνίστρια σε πορνό!(VIDEO+18)

18:29 1/2/2013 - Πηγή: AEK365

Αν και οι περισσότεροι ξέρουμε ως καυτή Ιταλίδα πολιτικό την Νικόλ Μινέτι που είχε πολλά πάρε δώσε και με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι υπάρχει ακόμα μια που όχι μόνο είναι «η πιο ωραία της Βουλής», σύμφωνα με τους συμπατριώτες της, αλλά έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινία πορνό!

Η καυτή Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο, σύμφωνα με αποκάλυψη του Ρομπέρτο Νταγκοστίνο επικεφαλής της ανατρεπτικής ιστοσελίδας Dagospia, η 47χρονη σήμερα βουλευτής μπερλουσκονικού Λ«αού της Ελευθερίας» πριν ασχοληθεί με την πολιτική είχε πρωταγωνιστήσει σε ροζ ταινία!

Η εντυπωσιακή Ρουμπίνο είχε τραβήξει το ενδιαφέρον του μάστερ των ερωτικών ταινιών στην Ιταλία Τίντο Μπρας, ο οποίος της πρότεινε το 1999 να πρωταγωνιστήσει στην ταινία μικρού μήκους «S.C.T.M.V» («Είμαι όπως εσύ με θέλεις»), όπου εμφανίζεται φορώντας μια λευκή πουκαμίσα στο εσωτερικό ενός μπάνιου με μπλε φώτα και λευκά πλακάκια.

Με ισπανικό voice over η Τσεκάτσι Ρουμπίνο φαίνεται πως ακολουθεί σαδομαζοχιστικές πρακτικές δεμένη με αλυσίδα στο λαιμό και γλύφοντας γάλα από ένα πιάτο πεσμένη στα τέσσερα σαν ζώο.

Με μια μόνο κάμερα να την ακολουθεί, καταλήγει να αυτοϊκανοποιείται και να πέφτει εξαντλημένη στα βρεγμένα πλακάκια.

Εξάλλου, η Ρουμπίνο ήταν ηθοποιός με μεγάλη της αδυναμία το θέατρο για το οποίο είχε δηλώσει πως «είναι ο μόνος λόγος ύπαρξής της». Φυσικά, ποτέ δεν ανέφερε ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου, αν και ο Μπερλουσκόνι ίσως γνώριζε αυτές τις καλλιτεχνικές ανησυχίες της πριν την επιλέξει...

Δείτε το βίντεο εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα