Ήταν ωραία μέσα στις λάσπες (VIDEO)

10:07 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

Πώς τα φέρνει η μοίρα, έτσι... Απόψε υπάρχει το ντέρμπι ΠΑΟ - ΑΕΚ. Το ίδιο, ακριβώς σαν σήμερα, συνέβη και πριν 11 χρόνια. Ήταν 4 Νοεμβρίου του 2001 όταν η ΑΕΚ ήταν εκείνη που φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα ντέρμπι ιδιαίτερο και αφιερωμένο στον τότε προπονητή της Ένωσης Φερνάντο Σάντος. Η ΑΕΚ

με μεγάλους πρωταγωνιστές και μάλιστα σκόρερ της, Βασίλη Τσιάρτα και Ντέμη Νικολαϊδη κέρδισε 2-0 τον Παναθηναϊκό, σε ένα ντέρμπι που θα το θυμόμαστε για την υπέροχη γκολάρα του Νικολαϊδη.
Η 35άρα συστημένη μπαλιά, και μάλιστα με το δεξί πόδι, του Τσιάρτα στον Ντέμη κι εκείνος μπροστά στον Χένρικσεν οριζοντιώθηκε και πριν πέσει στο έδαφος με κεφαλιά "ψαράκι" νίκησε τον Νικοπολίδη κάνοντας το 2-0 στο 78'.
Η ΑΕΚ είχε πάρει το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσιάρτα στο 27'.

Ήταν ένα σούπερ πάρτι μέσα στο βούρκο της Φιλαδέλφειας, καθώς έβρεχε νωρίτερα πάρα πολλές ώρες...

Συνθέσεις:
ΑΕΚ (ΣΑΝΤΟΣ): Ατματσίδης, Φερούζεμ, Γκαμάρα, Ζαγοράκης, Τσιάρτας (93' Κωστένογλου), Νικολαϊδης, Ζήκος, Κασάπης, Κωνσταντινίδης, Λάκης (89' Γεωργέας), Πετκόφ

ΠΑΟ (ΚΥΡΑΣΤΑΣ): Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Σεϊταρίδης (89' Γκούμας), Πάουλο Σόουζα, Μικάελσεν, Κυργιάκος, Κωνσταντίνου, Μπασινάς (62' Λυμπερόπουλος), Ολιζαντέμπε, Καραγκούνης, Φύσσας (80' Κόλκα)

Keywords
Τυχαία Θέματα