Mε σπρώξιμο η Ρεάλ

23:53 15/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΣΠΑΝΙΑΣ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- ΒΑΛΕΝΘΙΑ: 2-0
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Μετά από καιρό η Ρεάλ έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, κέρδισε με 2-0 τη Βαλένθια και απέκτησε μεγάλο αβαντάζ εν όψει του επαναληπτικού στο Μεστάγια. Οι «νυχτερίδες» διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε και τρία οφ-σάιντ στον Σολδάδο, στα οποία όμως καλυπτόταν καθαρά από τους αμυντικούς.

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Ρονάλντο έφυγε μόλις άουτ και

στο ίδιο λεπτό ο Γκουαΐτα είπε όχι σε σουτ του Μόντριτς. Στο 12' ξανά ο Γκουαΐτα απέκρουσε το σουτ του Ρονάλντο, ενώ στο 16' ο Κασίγιας απέκρουσε εντυπωσιακά το φάουλ του Τίνο Κόστα, όπως έκανε και στο 17' σε κεφαλιά του Ζόνας. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε ένα τρομερό σουτ στο 34' με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι της Ρεάλ, ενώ στο 36' έκανε τρομερή ενέργεια αλλά ο Κασίγιας πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση κι έτσι στο 37' η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Οι Εσιέν, Κεντίρα και Μπενζεμά συνδυάστηκαν όμορφα με τον Γάλλο να νικά από κοντά τον Γκουαΐτα. Παρά το τέρμα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κυκλοφορούν τη μπάλα και να είναι απειλητικοί προς την εστία του Κασίγιας. Οι διαιτητές «έκοψαν» τρεις φορές τον Σολδάδο πριν εκείνος βρεθεί τετ-α-τετ με τον Κασίγιας.

Στο 63' ο Γκουαΐτα απέκρουσε την κεφαλιά του Ρονάλντο, ενώ στις 67' ο Κασίγιας πραγματοποίησε απίστευτη απόκρουση σε σουτ του Σολδάδο και στην επαναφορά ο Ζόνας σημάδεψε τις κερκίδες. Τελικα η Ρεάλ πέτυχε και 2ο γκολ στο 74' με τον Κοεντράο να σεντράρει από αριστερά και τον Γκουαδράδο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κατά λάθος. Στο 78' ο Γκουαΐτα απέκρουσε το σουτ του Ρονάλντο, όπως έκανε και στο 86' σε λάθος γύρισμα του Ραμί με το κεφάλι.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβάλιο, Μαρσέλο (46' Κοεντράο), Αλμπιόλ, Εσιέν, Κεντίρα, Αλόνσο, Μόντριτς (61' Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Οζίλ, Μπενζεμά (69' Ιγκουαΐν).

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουαΐτα, Ρουίς (75' Ρ.Κόστα), Ραμί, Περέιρα Γκουαρδάδο, Κόστα (79' Γκάγκο), Παρέχο, Μπανέγκα (84' Βαλντές), Πιάτι, Ζόνας, Σολδάδο

Keywords
Τυχαία Θέματα