Ίβιτς: Αξέχαστο το τελευταίο γκολ στη Φιλαδέλφεια

09:13 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Έχει πετύχει πραγματικά πάρα πολλά γκολ στην καριέρα του. Όμως όπως λέει ο ίδιος, θα του μείνει αξέχαστο εκείνο το γκολ στο 77' που σημείωσε σαν σήμερα κόντρα στον Άρη, με τη φανέλα της ΑΕΚ. Δεν ήταν κάτι... τρομερό βαθμολογικά ή ουσιαστικά. Το 4-0 έκανε ο Ίλια Ίβιτς σε ένα ματς η ΑΕΚ είχε καθαρίσει από νωρίς. Ήταν όμως αυτό

το γκολ το τελευταίο για την ΑΕΚ στο σπίτι της. Και το πέτυχε ο Ίλια Ίβιτς.
Ο Σέρβος επιθετικός ξεκαθαρίζει μέσω της LIVE SPORT ότι αυτο το γκολ του έχει μείνει αξέχαστο και όπως φαίνεται όντως έτσι είναι:
«Θυμάμαι ότι παίζαμε με μπορντό εμφανίσεις και κίτρινα σορτσάκια. Αντίπαλός μας ήταν ο Άρης και κερδίσαμε εύκολα με 4-0. Εγώ πέτυχα το τελευταίο γκολ δέκα - δώδεκα λεπτά πριν τη λήξη (σ. σ. στο 77' συγκεκριμένα). Μου έκανε μία κάθετη πάσα ο Κατσουράνης και εγώ μπήκα στην περιοχή, πέρασα και τον τερματοφύλακα και σκόραρα. Έχω πετύχει πολλά γκολ στην καριέρα μου, αλλά αυτό μου έχει μείνει αξέχαστο», είπε ο Ιλια Ιβιτς.


Όσο για τη σήμαινε για τον Ίλια το σπίτι της ΑΕΚ; «Με δύο λέξεις ήταν έδρα! Μπαίναμε μέσα και ξέραμε ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα κερδίσουμε. Όσο για τους αντιπάλους μας, καταλάβαιναν από το πρώτο λεπτό τι σημαίνει...κόλαση. Μέχρι και η Ρεάλ Μαδρίτης των Ζιντάν, Ραούλ, Φίγκο, Μοριέντες, Γκούτι και Μακελελέ, το κατάλαβε. Ζήσαμε αξέχαστες στιγμές σε αυτό το γήπεδο»!

Ο Ιβιτς δεν είχε κανένα πρόβλημα να τοποθετηθεί και για την υπόθεση του γηπέδου και ήταν ιδιαίτερα καυστικός: «Ήταν λάθος. Τεράστιο λάθος που κόστισε πολύ. Μακάρι να γίνει το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να αποκτήσει και πάλι η ΑΕΚ το δικό της «σπίτι» για το οποίο ο κόσμος της θα είναι υπερήφανος και κάθε Κυριακή θα το γεμίζει. Οι άνθρωποι που μπαίνουν τώρα μπροστά δείχνουν αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. Τους το εύχομαι για να ξαναδούμε σύντομα την ΑΕΚ μεγάλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα