Ο τελευταίος χορός στο Ναό, μέχρι τον επόμενο...

09:07 3/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μεγάλη Παρασκευή σήμερα! Μαύρη επέτειος για την ΑΕΚ! Σαν σήμερα, 3 Μαϊου, του 2003 η ΑΕΚ έδινε τον τελευταίο της αγώνα στο σπίτι της. Στο Ναό της. Κόντρα στον Άρη (τον οποίο και κέρδισε περίπατο με 4-0) ήταν η τελευταία παράσταση στο "Νίκος Γκούμας" και μόλις 6.883 (τόσα ήταν τα εισιτήρια που κόπηκαν) την έζησαν από κοντά.

Πριν από 10 ολόκληρα χρόνια όταν το ματς τελείωνε οι περισσότεροι έμειναν καθηλωμένοι στις εξέδρες. Άλλοι μπήκαν

στο γήπεδο, να κόψουν λίγο χορτάρι, να πάρουν κομμάτι από τα δίχτυα, άλλοι κράτησαν ένα καρεκλάκι, άλλοι σημαιάκια, ό,τι έβρισκε τέλος πάντων ο καθένας να κρατήσει για να έχει να λέει πως ήταν εκεί στην τελευταία παράσταση.

Η... τελευταία παράσταση. Τότε η ελπίδα ήταν να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο, κάτι μεγάλο, εκεί που ήταν το παλιό. Όμως αυτό το... πλάκωμα στο τέλος του ΑΕΚ - Άρης εκείνο το βράδυ ήταν κάτι το ανεξήγητο. Εξήγηση δόθηκε (δυστυχώς) με την πάροδο του καιρού. 10 χρόνια και εσύ ακόμα χωρίς σπίτι ΑΕΚΑΡΑ...

Για την ιστορία η ΑΕΚ σε αυτό το τελευταίο της παιχνίδι στο Ναό (μέχρι τον επόμενο...) με αντίπαλο τον Άρη αγωνίστηκε με τους εξής:
ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Χιώτης, Ζαγοράκης (80' Κωνσταντινίδης), Μαλαδένης, Τσιάρτας, Γεωργέας, Κασάπης, Κατσουράνης, Λάκης (69' Κωστένογλου), Ίβιτς, Γεωργάτος (69' Ναλιτζής), Καψής.

Τα τέσσερα γκολ σε αυτό το ιστορικό ματς σημείωσαν οι: Κατσουράνης (13'), Λάκης (30', 45'), Ίβιτς (77').

Keywords
Τυχαία Θέματα