Κ. Βλάχος: Γύρισα δυνατός

13:07 25/11/2012 - Πηγή: AEK365

Χαρακτήρα χτίζεις από μικρός. Ειδικά αν βιώνεις δύσκολες καταστάσεις. Κάποιοι δεν... αντέχουν και πέφτουν. Κάποιοι άλλοι πεισμώνουν, αντέχουν και βγαίνουν πιο δυνατοί. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ένα παιδί που θεωρείται από τις μεγαλύτερες ελπίδες της ΑΕΚ. Για τον Κωνσταντίνο Βλάχο ο λόγος, ο οποίος χθες το μεσημέρι στο Καπανδρίτι έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα της δεύτερης ομάδας, μετά από πολλούς μήνες. Για τον λόγο αυτό το aek365 επικοινώνησε σήμερα με τον 17χρονο

αμυντικό, προκειμένου να μας πει πως βίωσε όλο αυτό το δύσκολο διάστημα για εκείνον και πως βλέπει το μέλλον του στην ΑΕΚ.

Ήταν 4 του περασμένου Απρίλη στα Γιάννενα όταν ο Βλάχος σε μία διεκδίκηση της μπάλας (στη συγκεκριμένη φάση μάλιστα, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Γροντή να το εκτελεί, να ευστοχεί και την ομάδα να φεύγει με το 1-1 από τα Γιάννενα) έπεσε άσχημα στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο χέρι και να του βγει και ο αγκώνας. Δύσκολος τραυματισμός. Εγχείρηση άμεσα και ένας μικρός... Γολγοθάς ξεκίνησε.

«Όλοι αυτοί οι μήνες πέρασαν δύσκολα, αλλά ευτυχώς πέρασαν γρήγορα», λέει στο aek365 ο Κωνσταντίνος Βλάχος και προσθέτει: «Ήταν σοβαρός ο τραυματισμός. Όλο το κόκκαλο είχε σπάσει, ενώ είχε βγει και ο αγκώνας. Ευτυχώς ο αγκώνας μπήκε γρήγορα στη θέση του. Πέρασαν δύσκολα αυτοί οι μήνες, γιατί ήθελα να παίξω. Ήθελα, επίσης, να έχω την ευκαιρία μου και στην πρώτη ομάδα, να πήγαινα προετοιμασία. Να ξεκινούσα δυνατά. Έτυχε όμως αυτό. Πέρασε όμως και τώρα μόνο με υπομονή, επιμονή και δουλειά μπορώ να βελτιωθώ και να προχωρήσω. Το καλό όλο αυτό το διάστημα των 6 μηνών ήταν ότι μπορούσα να τρέχω. Διατήρησα τη φυσική μου κατάσταση. Όμως η αλήθεια είναι ότι με πήγε πίσω. Θα προχωρήσουμε όμως», λέει με αποφασιστικότητα ο Βλάχος ο οποίος μιλάει για όλους όσους στάθηκαν δίπλα του το διάστημα που ήταν τραυματίας: «Στάθηκαν πολλοί στο πλευρό μου και τους ευχαριστώ. Πάνω απ' όλα η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Ο κ. Νικολάου και ο κ. Πανταζής, επίσης, που ανέλαβαν την αποθεραπεία μου. Προπονητές, συμπαίκτες, όλοι ήταν δίπλα μου».

Χθες, λοιπόν, ο Βλάχος έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ήταν για εκείνον σαν να έβαλε τίτλους τέλους σε μία κακή περίοδο. Τώρα βλέπει το μέλλον πιο δυνατός και αποφασισμένος: «Ψυχολογικά νοιώθω πολύ καλύτερα, γιατί αρχίζω και παίζω», λέει: «Είμαι χαρούμενος, γιατί πάτησα ξανά το χορτάρι και όσο περνούσε η ώρα έμπαινα πιο δυνατά. Πρώτος μου στόχος είναι να πάρω παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα και να επανέλθω στην πρώτη ομάδα. Ο κ. Λίνεν όταν ήρθε με είχε ρωτήσει για τον τραυματισμό μου. Του εξήγησα τι είχε γίνει και τώρα περιμένω μέσα από τη δουλειά και την προσπάθεια που θα κάνω να πάρω ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Είναι στο χέρι μου να επανέλθω, αλλά και στο χέρι των ανθρώπων της πρώτης ομάδας να με δουν και όποτε πιστέψουν ότι μπορώ να μπω ξανά στην πρώτη ομάδα, να γυρίσω».

Ο Βλάχος, λοιπόν, όπως φαίνεται και μέσα από τα λόγια του γύρισε δυνατός, αποφασισμένος και προσγειωμέ

Keywords
Τυχαία Θέματα