Καγκάβα: Τεράστια ομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

10:42 23/6/2012 - Πηγή: AEK365

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως προχώρησε στην απόκτηση του Σίνζι Καγκάβα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός βρισκόταν από χθες στο Μάντσεστερ και αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Καγκάβα τόνισε: "Είναι μια πρόκληση που ανυπομονώ να ζήσω. Η Premier League

είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μια τεράστια ομάδα. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα και να αρχίσω να παίζω".
Από την μεριά του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, δήλωσε για την απόκτηση του Καγκάβα: "Ο Σίνζι είναι ένας εντυπωσιακός, ελπιδοφόρος μέσος με πολλές ικανότητες και αίσθηση του σκοραρίσματος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που αποφάσισε να έρθει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα, καθώς ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του".

Keywords
Τυχαία Θέματα