Και τώρα μπάλα

23:55 21/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με την διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Μία αγωνιστική που περιέχει ένα ντέρμπι... του Βορρά. Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, με το... τέως ΠΟΚ να αντιμετωπίζει μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σούπερ Λίγκα:

7η αγωνιστική

Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - SKODA

ΞΑΝΘΗ 17:15 NOVA 3
Το πρώτο του τρίποντο αναζητά ακόμα ο Αστέρας Τρίπολης. Οι «Αρκάδες» υποδέχονται την Ξάνθη, η οποία μπορεί να έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο, είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που έχει παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στις πρώτες αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αστέρας επιστρέφει στην... ενεργό δράση μετά από περίπου έναν μήνα. Ενισχυμένη με τους νεοαποκτηθέντες Άλβαρες, Μπρέσκα και με ετοιμοπόλεμο πλέον και τον Ισπανό Ναβάρο θα παραταχθεί η ομάδα του Οράσιο Γκονσάλβες. Εκτός αποστολής είναι μόνο ο Θανάσης Κωστούλας. δύο απουσίες θα έχει η Skoda Ξάνθη στο Σαββατιάτικο αγώνα. Ο Στεφάν Νταρμπιόν δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Σπύρο Βάλλα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Αστέρας Τρίπολης (Οράσιο Γκονσάλβες): Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Ναβάρο, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Χουανίτο, Αλβάρες, Ουσέρο, Ράγιος, Ροζέριο, Σέσμα, Τσαμπούρης, Χούλι, Περόνε, Έγκον, Μπρέσκα

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Κουριτίμπα, Σταθάκης, Στάσιακ, Φλίσκας, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Ντάνι, Ντίκα, Μαρσελίνιο, Πόι, Μαρκόφσκι, Μάρα, Βλαχοδήμος, Σουάνης, Καζάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 17:15 NOVA 2
Δύο μικρομεσαίες ομάδες που προς το παρόν βρίσκονται αρκετά ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα κοντράρονται. Ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα του Στεφάν Ντεμόλ. Αμφότερες οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ενώ, οι Περιστεριώτες θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο στο Πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Παναγιώτη Μπάλλα που έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. Όσο για τον Στεφάν Ντεμόλ άφησε στα Γιάννενα τους τραυματίες Πατσατζόγλου, Ντάσιο και Μιχαήλ. Για αγωνιστικούς λόγους εκτός έμειναν και οι Ζαιρί , Κουέβας, Σκούφαλης.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Καραγκούνης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Νάστος, Τόμας, Ζουέλα, Τάτος, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Αναστασάκος, Επστάιν, Μήτρογλου, Μπρίτο, Δημούτσος, Μακρής.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ταμπάσης, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Βάντερσον, Λίλα, Βίλα, Ανδράλας, Κεϊτά, Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, Μπεσέρα, Κυριάκος, Γεωργίου, Τζάνης, Μπακαγιόκο Ιμπραΐμα, Μπαγκαγιόκο Μαμαντού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.Ε. 19:30 NOVA 1
Ο Εργοτέλης μέσα σε επτά αγωνιστικές έχει αντιμετωπίσει και τους τρεις «μεγάλους» του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει καταφέρει να «τσιμπ

Keywords
Τυχαία Θέματα