Και τώρα μπαράζ...

22:19 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

Την αήττητη πορεία της στο Πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών ολοκλήρωση η ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, η Ένωση επικράτησε με 3-1 σετ της Παλλήνης, για την 22η και τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης και πλέον στρέφει το βλέμμα της στα μπαράζ ανόδου.

Το ματς

Η ΑΕΚ ξεκίνησε δυνατά στο ματς. Έτσι, κατάφερε να περιορίσει τις κινήσεις των αντιπάλων της και να να χτίσει μια διαφορά ασφαλείας, αφού στόχος της ήταν η εύκολη νίκη.

Μάλιστα, όσο η ώρα περνούσε τόσο η Ένωση ανέβαζε ρυθμό, με αποτέλεσμα να φτάσει στο 1-0 στα σετ.
Στην πορεία, η ΑΕΚ χαλάρωσε με αποτέλεσμα, η Παλλήνη να το εκμεταλλευτεί και να πάρει προβάδισμα ακόμα και 10 πόντων (15-5). Οι «κιτρινόμαυροι» πείσμωσαν, πίεσαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στου 2 πόντους (17-15). Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι κράτησαν την διαφορά και έφτασαν στην ισοαφάριση (1-1 σετ).
Στο τρίτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι, αλλά στα κρίσιμα σημεία η ΑΕΚ ξέφυγε με 6 πόντους (17-11) και πήρε κεφάλι στο σκορ με 2-1 σετ. Παρόμοια η εικόνα και στη συνέχεια της αναμέτρησης με την ομάδα του Γιώργου Κλαρούδα να κρατάει το προβάδισμα που είχε χτίσει και παρά την πίεση που άσκησε η Παλλήνη η Ένωση έφτασε σε ακόμα μια νίκη, διατηρώντας το απόλυτο μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α2.

Τα σετ: 25-15,19-25,25-20,25-21.

ΑΕΚ (Κλαρούδας): Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Αλεξίου, Σασάτη, Κρέτσης, Ρουμελιωτάκης, Κάπελας (λ), Φραγκιαδάκης Εμ., Φραγκιαδάκης Μεν., Μιχαλόπουλος

Παλλήνη (Φλώρος): Κουλοχέρης, Κόντος Θ., Μπιλλήρης, Αντωνάκης, Ψαρρής, Νιώπας, Κοτζαμπάσης (λ), Κόντος Ιωαν., Χριστοφοράκης, Παπαστέλιος, Δημητρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα