Και τώρα… Ολυμπιακός

20:52 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά το ρεπό που είχαν στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, τα κορίτσια επιστρέφουν στις προπονήσεις με εντατικούς ρυθμούς. Οι «κιτρινόμαυρες» που έχουν μπροστά τους το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό επιθυμούν να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για αυτό οι προπονήσεις είναι αρκετά δυναμικές. Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά πως με νίκη «κλειδώνουν» τον τίτλο και αυτό είναι ένα στοιχείο το οποίο έχει πεισμώσει τα κορίτσια, τα οποία δείχνουν πάθος και διάθεση

για το «τρίποντο».

Ο Απόστολος Οικονόμου είδε την Μπογιάνα Ντόγκανοτς να συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα και περιμένει μέσα στις επόμενες μέρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ώστε έτσι να μην έχει να αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε πρόβλημα ενόψει Ολυμπιακού. Για αυτό τον λόγο ο Ενωσίτης τεχνικός περιμένει τις εξετάσεις της Σέρβας ακραίας με μεγάλη αγωνία, αφού όλα τα υπόλοιπα κορίτσια του δεν αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΟΠΕ ενημέρωσε πως η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ TV.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

A1 Γυναικών - Β΄ φάση - Θέσεις 1-6 - 5η αγωνιστική
Σάββατο 3/3/2012
Μετς 17.00 ΑΟ Παναθηναϊκός - ΦΟ Βριλησσίων Καπάνταης - Μαρκάτης Πολίτης
Μαρκοπούλου 19.00 ΑΟ Μαρκοπούλου - ΓΣΚ Ηρακλής Μουλά Ε. - Μενεσλής Διαμαντόπουλος
Δευτέρα 5/3/2012
Ιωνικού 17.00 (OTE Sport) ΑΕΚ Αθηνών - Ολυμπιακός ΣΦΠ Οικονόμου Β. - Μιχαήλογλου Ακαρέπης

Keywords
Τυχαία Θέματα