Και τώρα προγραμματισμός…

20:12 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, αφού έκανε το καθήκον της και πήρε το εισιτήριο της ανόδου για την Α2 ως Πρωταθλήτρια. Στην διοίκηση της Ένωσης μάλιστα επιθυμούν να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στην οποία φυσικά μοναδικός στόχος αποτελεί η απευθείας άνοδος στα μεγάλα σαλόνια. Για αυτό οι ιθύνοντες του «κιτρινόμαυρου» τμήματος θα έχουν μέσα στις επόμενες μέρες συζητήσεις

με τον προπονητής της ομάδας, Γιάννη Χαλβατζάρα , ώστε να μάθουν τα σχέδιά του και τα πλάνα του. Ενώ στην επικείμενη συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί και το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε πως μετά το σημερινό τραπέζι που θα κάνει η διοίκηση της ΑΕΚ στους παίκτες για να τους ευχαριστήσει για την συνέπεια και το πάθος που έδειξαν φέρνοντας την ομάδα στην Α2, θα υπάρξει και η επιστροφή στις προπονήσεις. Άλλωστε το φιλικό με την Μαλαισίνα πλησιάζει (Σάββατο 19:00) και όλο το τιμ επιθυμεί να βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση.

Keywords
Τυχαία Θέματα