Και του χρόνου...

21:07 22/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:30η αγωνιστική
ΑΡΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ:1-1
ΓΗΠΕΔΟ: ΚΛ. Βικελίδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθηνών)

Η Κέρκυρα για την 30η και τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, παρά την ισοπαλία με 1-1 απέναντι τον Άρη. Αυτό λόγω

του αποτελέσματος στα Πηγάδια (3-2) που δεν στέρησε την ευκαιρία να παραμείνει και του χρόνου στην κατηγορία.

Το ματς

Η Κέρκυρα που ήθελε τη νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία κατάφερε να έχει καλύτερα πατήματα της απέναντι στον Άρη και προσπάθησε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Έτσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 23ο λεπτό έπειτα από ένα κερδισμένο πέναλτι του Ιωάννου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως δεν κράτησε πολύ, αφού στο 37 ο Άρης ισοφάρισε με ωραίο σουτ του Ακόστα από το ύψος της περιοχής.Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική ευκαιρία για τις δύο ομάδες με την Κέρκυρα όμως να δείχνει πιο κινητική από την στιγμή που ήθελε τη νίκη για να μην έχει το νου της στο ματς της Ξάνθης. Οι ευκαιρίες όμως δεν έβρισκαν στόχο κι έτσι, αφού δεν υπήρχε ουσιαστικό ενδιαφέρον το ματς έληξε ισόπαλο με 1-1.

ΆΡΗΣ: Σηφάκης, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Καστίγιο (46΄Σολντάνι), Τριανταφυλλάκος (85΄Κανούλας), Κοτσώνης, Πρίττας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ούμπιδες, Ακόστα (77΄Τσουκάνης).

ΚΕΡΚΥΡΑ:Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Βέντσελ, Γραμμόζης, Καλαντζής, Μίχος (15΄Ηλιάδης), Αγρίτης (46΄Μπάρκογλου), Μαιστόροβιτς, Οσμαν, Ιωάννου, Τσίγκας (71΄Γιάντσης).

Keywords
Τυχαία Θέματα