«Καλό παιχνίδι και νίκη»

20:18 10/1/2012 - Πηγή: AEK365

Στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου γα τον αυριανό αγώνα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ με την Ξαμάξ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του CEV CUP. Την πλευρά των κοριτσιών εκπροσώπησε η Φαίη Κουνάδη, ενώ ο Απόστολος Οικονόμου έδωσε σύνθημα νίκης, ώστε η ομάδα του να έχει εύκολο έργο στον επαναληπτικό της Ελβετίας.

Αναλυτικά:

Απόστολος Οικονόμου:

«Να καλωσορίσουμε κι εμείς

την Ξαμάξ και να ελπίσουμε πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι. Στόχος είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας , άλλωστε έχουμε πει πως θα πρέπει να τους ευχαριστούμε με πράξεις. Έτσι γνωρίζουμε πως θα είναι δώρο αν παίξει η ΑΕΚ μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Από εκεί και πέρα η αντίπαλός μας είναι μια καλή ομάδα το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε πως με τον κόσμο μας , ο οποίος θέλουμε να κατακλύσει το γήπεδο όλα θα είναι αλλιώς. Θέλουμε να κάνουμε εύκολα το 1-0 και κατά συνέπεια το πρώτο βήμα για την πρόκριση».

Φαίη Κουνάδη:

«Να καλωσορίσω κι εγώ από την πλευρά μου την ομάδα από την Ελβετία και να πω ότι έχουμε ένα στόχο. Αυτός είναι να νικήσουμε αύριο. Έχουμε πληροφορίες και πιστεύω θα μας βοηθήσουν οι οπαδοί μας να επιτύχουμε τον στόχο μας, δεν ξέρω αν οι οπαδοί είναι έτσι και στην Ελβετία, αλλά εδώ είναι το κάτι διαφορετικό. Έτσι θεωρώ πως θα χαρούμε το παιχνίδι και με όπλα την με συγκέντρωση και την θέληση θα πετύχουμε τον στόχο μας εύκολα».

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα