«Καλός... πελάτης ο Πλατινί»

11:28 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αντιπρόεδρος της UEFA, Μάριος Λευκαρίτης, μετά την πανάξια πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ευτυχισμένος και για την σπουδαία επιτυχία του κυπριακού ποδοσφαίρου αλλά και γιατί, όπως αποκάλυψε, είχε κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.
Ο Κύπριος αντιπρόεδρος αποκάλυψε πως με τον Πλατινί είχαν βάλει στοίχημα ένα τραπέζι

το οποίο, χάρη στον Χιώτη και τον Μαντούκα, θα κεράσει ο πρόεδρος της UEFA στον Λευκαρίτη με τον επικεφαλή της κυπριακής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να τονίζει με διάθεση να πειράξει τον Πλατινί: "Ένα τραπέζι είναι πολύ μικρό. Ο κ. Πλατινί ένα λεπτό πριν ξεκινήσει το ματς, μου έστειλε στο τηλέφωνο ευχές για καλή τύχη. Ο κ. Πλατινί κοιμάται πάρα πολύ νωρίς και δεν μου είπε τίποτα μετά το ματς. Είναι... καλός πελάτης".
Όσο για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά, ο αντιπρόεδρος της UEFA δήλωσε: "Σας το λέω ειλικρινά ότι αυτές οι επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ μας κάνουν να νιώθουμε τόσο όμορφα, γιατί έχω πει κατ'επανάληψη ότι μπορεί ορισμένοι από εμάς να είμαστε σε υψηλά στρώματα του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όμως δεν αρκεί αυτό, πρέπει να παίζεις και καλό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι τα συγχαρητήρια δεν αξίζουν στους ανθρώπους που είναι στα διοικητικά της UEFA αλλά στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο, στην διοίκηση. Νομίζω ότι είναι πολύ μεγάλη επιτυχία. Γίνεται συνεχώς αναφορά για όνειρο, εγώ είχα πει ότι το όνειρο σταμάτησε, πλέον είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να δούμε κατάματα και να δούμε τι θα φέρει η επόμενη μέρα. Ειλικρινά δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα