«Καλύτεροι αγώνα, με τον αγώνα»

20:05 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Στην προσπάθεια που θα κάνει η Λαμία την φετινή αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα θα έχει δύο νέους πύργους, αφού τόσο ο Γιάννης Παντακίδης, όσο κι ο Ζλόταν Κόβακς είναι από τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της ομάδας.

«Πιστεύω ότι σ' αυτό το πρωτάθλημα, με εξαίρεση μια, δύο ομάδες, όλες οι υπόλοιπες είναι ισοδύναμες ή τουλάχιστον έχουν μικρές διαφορές. Εμείς στην Λαμία έχουμε ως πρώτο στόχο την

διασφάλιση της παραμονής μας και αγώνα με τον αγώνα θέλουμε να εμφανιζόμαστε καλύτεροι για να κάνουμε στο τέλος το ταμείο», είπε αρχικά ο Παντακίδης κι όταν του υπενθυμίσαμε ότι και τα προηγούμενα χρόνια η Λαμία ξεκινούσε με ανάλογη φιλοσοφία, αλλά το τέλος την έβρισκε στις υψηλές θέσεις και με ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο τόνισε: «Εμείς ξεκινάμε με χαμηλούς τόνους και βλέπουμε... Όλοι στο γήπεδο κρινόμαστε κι αν καταφέρουμε να εξασφαλίσουμε νωρίς το βασικό μας στόχο, μετά βλέπουμε. Όσον αφορά την Ευρώπη, είναι μια ευχάριστη εμπειρία κι όσο πιο πολύ προχωρήσουμε τόσο περισσότερο θα το ευχαριστηθούμε»

Ο Κόβακς από την πλευρά του, όσον αφορά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Λαμίας φάνηκε αισιόδοξος για τα επερχόμενα ματς με την Μακάμπι «αφού είναι μια ομάδα στα μέτρα μας και πιστεύω ότι θα περάσουμε. Όμως για τη συνέχεια θα δούμε, αφού θα εξαρτηθεί κι από τον αντίπαλο».

Ο πανύψηλος Ούγγρος δηλώνει ενθουσιασμένος από την μέχρι τώρα ελληνική του εμπειρία «καθώς όλα είναι πολύ όμορφα. Νιώθω πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα αγωνιστικά είναι επίσης πολύ καλή με κάνει να αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου».

Ο Κόβακς θέλει να συνδυάσει τη δική του αγωνιστική βελτίωση ε την επίτευξη των στόχων της Λαμίας, που σύμφωνα με τον Ούγγρο είναι: «Να παίζουμε καλό βόλεϊ και να μπούμε στα πλέι οφ... Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, αλλά δεν έχω πλήρη εικόνα για τις υπόλοιπες. Πάντως πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που θα πετύχουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα