«Καμία επαφή με Ρεάλ για Τσικαρίτο»

15:19 28/2/2013 - Πηγή: AEK365

Με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν την Ρεάλ Μαδρίτης να συζητά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Χαβιέ Ερνάντες, ο εκπρόσωπος του "Τσικαρίτο" ξεκαθάρισε πως δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με την πρωταθλήτρια Ισπανίας για τον ποδοσφαιριστή.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος του Μεξικανού επιθετικού τόνισε: "Δεν υπάρχει καμία επαφή με τους Ισπανούς, αφού ο Χαβιέ είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια που κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία και την Ευρώπη. Δεν είναι στο μυαλό του οι μεταγραφικές υποθέσεις. Στην παρούσα φάση,

είναι άσχημο να μιλάμε για μεταγραφές. Κάθε παιχνίδι από τώρα και μέχρι το τέλος της σεζόν είναι κρίσιμο και δεν πρέπει να αποσπάται η προσοχή των ποδοσφαιριστών από τις φήμες που κυκλοφορούν".
Όσο για τα σενάρια που θέλουν τον "Τσικαρίτο" δυσαρεστημένο από τον χρόνο συμμετοχής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο εκπρόσωπος του δήλωσε: "Ο Χαβιέ γνωρίζει πως υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στην ομάδα. Κάθε φορά, όμως, που κλήθηκε έκανε το καθήκον του με επιτυχία, αποδεικνύοντας πως είναι ένας ικανότατος επιθετικός. Είναι καλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να συνεχίσει την προσπάθεια καθιέρωσης του".

Keywords
Τυχαία Θέματα